macho Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 V rámci repase ručky jsem se dostal do slepé uličky. Po sundání třmenů nemůžu sundat brzdový kotouč, torxy co ho přidržují jsem relativně snadno povolil. Zkoušel jsem ho s citem odrazit kladivem, ale bez úspěchu. Máte nějakou fintu jak ho sundat bez destrukce? Flexu si nechávám až jako poslední šanci, tam asi bude velká pravděpodobnost, že poškodím náboj. [upravil dne 10.2.2013 11:42 od macho] [upravil dne 16.2.2013 21:54 od macho] Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Nastrikej brzdovku....nebo nahrat nebo pres spalek do toho bouchni a musi to jit.... Citovat
Dančák Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Budou ti to zevnitř držet pakny ruční brzdy, chce to dírkou skrz kotouč na štelováku povolit....pohledej, je toho tady o tom dost Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Kdyby to držely pakny přes rantl, tak se kotouč aspon trochu hýbe:myslim Citovat
Dančák Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Rozdělával jsem to taky a ty pakny jsem měl vysypaný, že jsem s kotoučem ani nehnul jak doboku tak jsem s ním neotočil, samozřejmě při jízdě to přibržďovalo....pár přesně mířenejch ran a kotouč byl dole:D Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Hlavně ho nenahřívej--to odejde ložisko náboje určitě..., takže poklepávat a očistit ocel. kartáčem rantl na náboji,kde kotouč drží nejvíce--tam to postříkat WD nebo něčím podobným Citovat
Kupca Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Chce to neklepat, ale pořádně jebnou paličkou po kotouči, stejně ho pak vyhodíš.Já to sundával na svým a dokonce jsem si myslel že to snad je z jednoho kusu s nábojem :-). Ideál je před montáží použít zlatej sprej s vazelinou a pak je to pohádka jak šrouby tak kotoruče. Citovat
macho Odesláno 16. únor 2013 Autor Odesláno 16. únor 2013 Tak se zadarilo, prolil jsem stred (kde je kotouc ulozeny) WDckem a jeste jsem to prostrikal dirama pro srouby a po par dobre mirenych domlouvatkem to povolilo celkem snadno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.