Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

demontaž zadních kotouču (přirezlé k náboji) - vyreseno

Recommended Posts

Odesláno

V rámci repase ručky jsem se dostal do slepé uličky. Po sundání třmenů nemůžu sundat brzdový kotouč, torxy co ho přidržují jsem relativně snadno povolil. Zkoušel jsem ho s citem odrazit kladivem, ale bez úspěchu. Máte nějakou fintu jak ho sundat bez destrukce?

Flexu si nechávám až jako poslední šanci, tam asi bude velká pravděpodobnost, že poškodím náboj.

[upravil dne 10.2.2013 11:42 od macho]

[upravil dne 16.2.2013 21:54 od macho]

Odesláno

Rozdělával jsem to taky a ty pakny jsem měl vysypaný, že jsem s kotoučem ani nehnul jak doboku tak jsem s ním neotočil, samozřejmě při jízdě to přibržďovalo....pár přesně mířenejch ran a kotouč byl dole:D

Odesláno

Hlavně ho nenahřívej--to odejde ložisko náboje určitě..., takže poklepávat a očistit ocel. kartáčem rantl na náboji,kde kotouč drží nejvíce--tam to postříkat WD nebo něčím podobným

Odesláno

Chce to neklepat, ale pořádně jebnou paličkou po kotouči, stejně ho pak vyhodíš.Já to sundával na svým a dokonce jsem si myslel že to snad je z jednoho kusu s nábojem :-). Ideál je před montáží použít zlatej sprej s vazelinou a pak je to pohádka jak šrouby tak kotoruče.

Odesláno

Tak se zadarilo, prolil jsem stred (kde je kotouc ulozeny) WDckem a jeste jsem to prostrikal dirama pro srouby a po par dobre mirenych domlouvatkem to povolilo celkem snadno :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...