Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chci se zeptat co bude potřeba opravit na peugeotu boxer 1.9 D8C, když se asi uvařil a v podstatě zdechl. pak už jen točil startém a nic se nedělo.....

Odesláno

Není známo, jak moc jsi to uvařil. Pokud tak, že se zadřel a zdechl třením, tak asi amen.

Dotáhni to do Zábřeha, tam tě aspoň neoberou.

Ale musím popravdě říct, dobře zvažuj, jestli to budeš opravovat a jak.

Nejjednodušší by byl jiný motor (vrakáč Křelov).

Řešil jsem kdysi podobnou věc, na našem Boxeru, nasál si olej. Nechal jsem ho opravit, oprava stála 50 t. a pak jsem ho prodal za 50 t. Nejhorší je (s odstupem času), že na nepojízdný jsem měl kupce asi za 25 t. Poučení z toho je, ale pozdě.

[upravil dne 8.2.2013 10:10 od P607Olda]

Odesláno

Co znamena uvaril? Voda zmyzla, ci nasal olej?Ak olej, tak to je v ri... vtedy kupit za 100 eur spodok a poskladat.

Ak zmyzla voda, tak treba dat skontrolovat hlavu pripadne opravit a vymenit tesnenie....

Odesláno

jestli nasál olej přesně nevím, kouknu zítra, ale nevím jestli to poznám řekněme že najednou na cestě zdechl protože se nechladil, prasklo koleno a voda vytekla, rafika byla odpojená a pak už nešel natočit

Odesláno

Zaruku mas dokedy??? ak sa ti stalo hento, tak to moze byt kludne len tesnenie pod hlavou. Z vlastnej skusenosti z 10tich motorov na 7-ich stacilo zrovnat hlavu(cca 30 eur) a vymenit tesnenie(cca30-40 eur) a mas pokoj. Ale kludne mozu byt podpalene ventily,s cim som sa mco nestretol a moze byt prasknuta aj hlava.... treba zhodit odtlakovat,clovek bude mudrejsi...

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže sem splašil novou hlavu, nový těsnění, namontoval, nastavil rozvody, nakopnul, a frčí, musím ještě dopnout rozvoďák protože mě sjel trochu na stranu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...