johannka Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Zdravím chci se zeptat co bude potřeba opravit na peugeotu boxer 1.9 D8C, když se asi uvařil a v podstatě zdechl. pak už jen točil startém a nic se nedělo..... Citovat
P607Olda Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Není známo, jak moc jsi to uvařil. Pokud tak, že se zadřel a zdechl třením, tak asi amen. Dotáhni to do Zábřeha, tam tě aspoň neoberou. Ale musím popravdě říct, dobře zvažuj, jestli to budeš opravovat a jak. Nejjednodušší by byl jiný motor (vrakáč Křelov). Řešil jsem kdysi podobnou věc, na našem Boxeru, nasál si olej. Nechal jsem ho opravit, oprava stála 50 t. a pak jsem ho prodal za 50 t. Nejhorší je (s odstupem času), že na nepojízdný jsem měl kupce asi za 25 t. Poučení z toho je, ale pozdě. [upravil dne 8.2.2013 10:10 od P607Olda] Citovat
johannka Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 tak přesně nevím, dneska jsem zkoušel motorem otočit na klice, bez problému, těsnění pod hlavou se taky nezdá být poškozený tak kde hledat chybu Citovat
crazybiker Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Co znamena uvaril? Voda zmyzla, ci nasal olej?Ak olej, tak to je v ri... vtedy kupit za 100 eur spodok a poskladat. Ak zmyzla voda, tak treba dat skontrolovat hlavu pripadne opravit a vymenit tesnenie.... Citovat
johannka Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 jestli nasál olej přesně nevím, kouknu zítra, ale nevím jestli to poznám řekněme že najednou na cestě zdechl protože se nechladil, prasklo koleno a voda vytekla, rafika byla odpojená a pak už nešel natočit Citovat
dusan2 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Neviem ci ma zmysel to opravovat ked sa da za slusne peniaze kupit zo zarukou toto http://moto.allegro.pl/silnik-citroen-jumper-ducato-boxer-1-9-d-d9b-69-km-i2959427255.html Citovat
crazybiker Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Zaruku mas dokedy??? ak sa ti stalo hento, tak to moze byt kludne len tesnenie pod hlavou. Z vlastnej skusenosti z 10tich motorov na 7-ich stacilo zrovnat hlavu(cca 30 eur) a vymenit tesnenie(cca30-40 eur) a mas pokoj. Ale kludne mozu byt podpalene ventily,s cim som sa mco nestretol a moze byt prasknuta aj hlava.... treba zhodit odtlakovat,clovek bude mudrejsi... Citovat
johannka Odesláno 12. únor 2013 Autor Odesláno 12. únor 2013 jo takže hlava je trochu seklá, takže to asi nebude tak hrozny... Citovat
johannka Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 takže sem splašil novou hlavu, nový těsnění, namontoval, nastavil rozvody, nakopnul, a frčí, musím ještě dopnout rozvoďák protože mě sjel trochu na stranu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.