Ratchet Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Ahoj měl bych dotaz proadí mi někdo, jakou mám na autě barvu ? Podle vin kódu by to měla být \"EKZ - LAK ČERVENÝ VULCAIN\", .... pak se ale ještě snad dělal lucifer jestli se nepletu. Nehodil by mi sem někdo porvnání všech barev který jsou který ? mam dojem že se dělala ještě taková hodně do červena. Citovat
Ratchet Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 A ta lucifer je světlejší? já sem sehnal jinou masku a má o něco světlejší odstín takovej vínovější... a ta co mam na autě mi příjde více do fialova. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 lucifer je spise cervena , vulkain spise tmava cervena az malinko vinova Citovat
Ratchet Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 A tohle by mohlo být co za barvu ? z tohoto auta mam masku a je světlejší Citovat
KingSpade Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 to bude asi žlutá...jiné auto na fotce nevidím Citovat
Ratchet Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 super díky moc takže jak to vypadá koupil sem masku z lucifera. Citovat
elton Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Ratchet a nechtěl ses jen pochlubit, že parkuješ vedle Lamba?.... Citovat
Ratchet Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 ne ne to ne I když jsem viděl, že někdo předělával 406 cupé na Ferrari, že bych se inspiroval ? Citovat
davidekcz Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 jsem si ani puga nevšiml, a už jo, už se mi povedlo odtrhnout oči od lamba :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.