Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hawkeyho 508SW - klepání definitivně vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

zklamu Vás... jojo znak je v reálu opravdu vyroben od lukara, je stejný jako na 407 ale může být velikost libovolná... tou úpravou v prográmku sem myslel to, že sem vymazal a zaretušoval původní znak a dal tenhle...

jinak to že nekecám se úpdívej níže... origo je lesklej nerez ale já sem ho na zkoušku potáhnul černou folií ;)

post-40711-14109629718026_thumb.jpg

Odesláno

dle rad od Lukara tím že je to lesklý tak by se na to blbě chytala barva... já jsem zkoušel jen 1 černej ale budou oba dva černý ;) napůadlo mě ještě jestli nepoužít folii černý karbon :)

Odesláno

Když to pořádně odmastíš, tak to musí držet jako ďas .. a kdyby náááhodou ne, tak velmi jemný šmirgl a zdrsnit .. ale nemyslím si, že by to bylo potřeba ;)

třeba něco jako tohle:

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak od dnešního dne je auto opět u pana doktora (rozuměj: v servisu) :) Snad se jim podaří to klepání vyřešit.

Taky mě potěšil přijímací technik, který si obešel auto a do protokolu napsal \"potahy: ne\", tak jsem ho upozornil, že potahy ano .. a on se tomu divil.. že prý sice nikdy origo sedadla s logem neviděl, ale že by ho ani nenapadlo, že takhle ušité by to mohly být potahy :)

Odesláno

Jo jo ;) Jenom přemýšlím, že si ještě doobjednám, pokud to jde, samotné sedáky na přední sedadla do zásoby.. tam jsem si dal alcantru a nejsem si jistý, jak dlouho to vydrží .. zkusím jim napsat, co by za to chtěli ..

Odesláno

Tak mám tenhle týden v zápůjčce Peugeot 308SW nevimkoli dýzl a upřímně se těším, až to auto vrátím .. něco tam vevnitř píská, patrně to bude ventilátor, řadící páka volná tak, že to snad neměla ani 407 po 130tis km, a celé to na mě působí jak za tři padesát .. :( Upřímně mi přijde, že od doby 307 se vůbec nic nezměnilo :( 307 z roku 2003 bych to odpustil, ale tomuto ne...

Odesláno

Na stříbrné :D

Ne, vážně, tak není to zase tak hrozné a ten motor jede docela pěkně .. podle mě to bude nějaká 1.6 HDi. Je docela pružný a tichý, jenom když mu trošku víc šlápnu a je v zátahu, tak místo klasického bublavého naftového zvuku začne tak nepříjemně \"cinko-klepat\" .. no ale budiž ... jako auto do supermarketu na nákup asi ok .. já se prostě v těchto malých autech necítím dobře :(

Odesláno

Tak ani po druhé návštěvě servisu (dohromady již 8 dní) není klepání v zadní nápravě vyřešeno :( Příští týden najedu zase cca 2-3tis km a pak znova .. život je hrozný boj .. a nejde vyhrát :D

Odesláno

Tak včera v noci jsem se po docela dlouhé cestě 3x ztratil v Praze - a to prosím s navigací :D (bylo to proto, že jsem ji ignoroval) Opravdu jsem si připadal, jako když se vidlák vypraví do města :D Vrchol byl, když mě jeden protijedoucí - odbočující doleva na křižovatce malinko zmátl tím, že mi tam nenechal moc prostoru a já si nevšiml, že za tramvajovým ostrůvkem je cesta, takže jsem to vzal na koleje :D No nic se nestalo, byla noc, nikde žádná tramvaj, takže rychle zpátečka a bylo to .. ale připadal jsem si jako kdyby mi seno koukalo z bot a v kufru jsem měl vidle :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...