Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jenom technická?? Co si od toho krytu slibuješ?? Já ho tam mám a pěkně mně štve, stejně se mi akorát roztrhnul, je díky němu mizerná manipulace s baterkou a praktický význam nemá žádný.

Odesláno

Vzhlad :) paci sa mi jednoducho, vyzera lepsie ako ten poondany umely, co tam mam ... Navyse na tom umelom vrchnom kryte mam zlomene tie patky co ho tam drzia, takze ho tam mam len tak \" polozeny \" ... O manipulaciu s baterkou nejde , sak ja s baterkou nerobim cely cas nic ... Akurat ju sem tam odpajam, ked sa nieco robi a pokial vidim dobre, tak odpojit sa da normalne ( + pol ) ...

Ako je prosim ta potom vyriesene uchytenie baterky ? Lebo sak povodny stav je taky , ze spodok umeleho krytu je prisrovany do karoserie 3 ci kolkatimi srobmi ... Donho sa vlozi baterka , ta sa zvrchu prisrobuje plechom a na koniec sa da vrchna cast krytu ...

klasika

post-40265-14109629332057_thumb.jpg

Pri tomto to je riesene ako ? ci ten latkovy obal sa nasadi na ten povodny umely kryt , ci ako :myslim

[upravil dne 7/2/13 14:08 od ericc64]

[upravil dne 7/2/13 14:10 od ericc64]

Odesláno

Ok, tak to pak jo. Jiná, než designová záležitost mne nenapadá.

V mém připadě se nasadí baterka do zobáčků v držáku, který je přišroubovaný ke kastli, pak se baterka přitáhne z druhé strany tím plechem, potom se nasadí ten hadrový kryt a nakonec se zapojí póly.

Odesláno

Ak som to spravne pochopil, tak ....

Na karoseri mas prichyteny drziak ( co to je za drziak ? nejaky, ktory treba dokupit ? ) , do ktoreho osadis baterku ... Baterka bude zo spodu ukotvena ... Z vrchu prisrobujes baterku tym plechom ( aj ked neviem o co , o ten spodny drziak ? ) Potom nasadis zhora na baterku latkovy kryt , zapojis poly , finito ...

:myslim

Odesláno

RCčko tam má plastový dekl,

SWčko jenom baterku, která je dole uchycená takovou svorkou

Látkový jsem zatím u nikoho neviděl (asi to bude dle motorizace). Resp. přítelkyni fábie má plastový kryt a v tom má ještě baterku zabalenou v takovém látkovém obalu, co jí obepíná dokola)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...