Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Od nehody mi svítí kontrolka ABS/ESP a když už mám auto hotové nechal jsem udělat diagnostiku a tady je problém prý snímač tlaku nejde smazat chyba. A tak mě napadlo zda to nemůže mít něco společného s tímto co je pod levým předním blatníkem. Bylo to na půl zlomené tak možná špatný kontakt nevím..:(

post-11943-14109629327415_thumb.jpg

Guest dave-lister
Odesláno

Zkontroluj kabely zda nejsou zlomený. Na dvou vodičích by mohlo být napětí 5V tak to zkus a třetí kabel bude signální do ŘJ. Pokud tohle bude dobrý začal bych shánět jiný čidlo.

Odesláno
Zkontroluj kabely zda nejsou zlomený. Na dvou vodičích by mohlo být napětí 5V tak to zkus a třetí kabel bude signální do ŘJ. Pokud tohle bude dobrý začal bych shánět jiný čidlo.
jen jsem to zkoušel okem a hmatem zkontrolovat a kabel vypadá v pořádku jsou tam jen dva třetí nevidím. Příští pondělí to dávám do servisu tak doufám, že začnou hledat tady od tud a neřeknou mi že závadu hledal celý servis celý den..:(
Guest dave-lister
Odesláno

Záleží na konkrétním servisu, u nás se při diagnostice nikdy neúčtuje celý strávený čas protože by to mohlo stát hodně a nikdo by to nechtěl platit. Většinou tak hodina dvě.... :D Kam to budeš dávat?

Když to bude v kabelech bude to stát jen tu práci, pokud i snímač tak ještě něco za materiál...

Odesláno

Budu to dávat do servisu kde dělají cca 20let peugeoty, ale už když jsem se objednával a ptal se na předběžnou cenu tak jsem byl upozorněn, že to záleží jak rychle závadu najdou, ale podle toho plánku z diagnostiky by to neměli hledat celý den. a hlevně jsi myslím, že jestli se ten plánek shoduje s tim zlomeným spojem tak to bude tam a na to stačí vyndat nadkolí přeměřit a mají to. jen aby to nebylo něco víc nějaká jednotka :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...