hakavcak Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Od nehody mi svítí kontrolka ABS/ESP a když už mám auto hotové nechal jsem udělat diagnostiku a tady je problém prý snímač tlaku nejde smazat chyba. A tak mě napadlo zda to nemůže mít něco společného s tímto co je pod levým předním blatníkem. Bylo to na půl zlomené tak možná špatný kontakt nevím.. Citovat
Michal.x Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 snímač tlaku pokud se nepletu by měl být na tom válci nad tim konektorem co je na fotce bude to čidlo se třemi vodiči Citovat
hakavcak Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 Tak tohle mi to radí, ale pro mě je to neznámá.. Citovat
Michal.x Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 počkat ale ty tady píšeš že si měl chybu v jednotce abs snímač tlaku a pak sem dáš výpis z chyb jednotky BSI ? Citovat
hakavcak Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 nevím v jaké jednotce, ale svítí mi abs/esp a diagnostika ukazuje problém s obvodem čidlo tlaku a pak následně radí toto.. Citovat
Guest dave-lister Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Zkontroluj kabely zda nejsou zlomený. Na dvou vodičích by mohlo být napětí 5V tak to zkus a třetí kabel bude signální do ŘJ. Pokud tohle bude dobrý začal bych shánět jiný čidlo. Citovat
hakavcak Odesláno 13. únor 2013 Autor Odesláno 13. únor 2013 Zkontroluj kabely zda nejsou zlomený. Na dvou vodičích by mohlo být napětí 5V tak to zkus a třetí kabel bude signální do ŘJ. Pokud tohle bude dobrý začal bych shánět jiný čidlo. jen jsem to zkoušel okem a hmatem zkontrolovat a kabel vypadá v pořádku jsou tam jen dva třetí nevidím. Příští pondělí to dávám do servisu tak doufám, že začnou hledat tady od tud a neřeknou mi že závadu hledal celý servis celý den.. Citovat
Guest dave-lister Odesláno 13. únor 2013 Odesláno 13. únor 2013 Záleží na konkrétním servisu, u nás se při diagnostice nikdy neúčtuje celý strávený čas protože by to mohlo stát hodně a nikdo by to nechtěl platit. Většinou tak hodina dvě.... Kam to budeš dávat? Když to bude v kabelech bude to stát jen tu práci, pokud i snímač tak ještě něco za materiál... Citovat
hakavcak Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Budu to dávat do servisu kde dělají cca 20let peugeoty, ale už když jsem se objednával a ptal se na předběžnou cenu tak jsem byl upozorněn, že to záleží jak rychle závadu najdou, ale podle toho plánku z diagnostiky by to neměli hledat celý den. a hlevně jsi myslím, že jestli se ten plánek shoduje s tim zlomeným spojem tak to bude tam a na to stačí vyndat nadkolí přeměřit a mají to. jen aby to nebylo něco víc nějaká jednotka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.