mxmen Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Peugeot Particle Filter FAP www.youtube.com Citovat
Moral3z Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Já jsem u PPčka byl na vykuchání filtru a na vlastní oči jsem viděl jak FAP vymontoval z auta, ale už byl prázdnej takže za mě ok Citovat
Dančák Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Goldinka: nejsem mluvčí kulajdy, ale jelikož on sem nechodí, protože na to nemá čas a já o tom vím defakto to samé co on, píšu za něj aby tady nezůstaly nezodpovězené otázky..... Taky sem si byl hrozně jistej a bylo mi řečeno že tam fap není, ale když jsem v tu dobu ještě nevěděl kdo to dělal (ted už by to ale nic nezměnilo) a vím co se v některých servisech dělá za prasárny, sundal jsem jednu sponku ve spoji za FAP a málem mě omyli:o ten kdo tady řiká, že se FAP nemůže ucpat když tam je ale neregeneruje, asi nikdy neviděl jak z blízka vypadá a jak funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.