Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa jen pro řády  

1. 1. Anketa jen pro řády

• Protože jsem chtěl podpořit chod clubu
      77
    • Protože chci využívat clubových výhod
      11
    • Jen tak, nevím co s penězi :-)
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno
Scratchi : mohu vědět o jakém partnerovi mluvíš? asi mám krátkou paměť

no konkretne nemluvim o zadnem, protoze servisuju u kamarada, nebo u strejdy, ale kdyz jsme se o tom bavili, tak jsi mi rikal a na foru to taky probehlo, ze nesmime poskozovat dobre jmeno sponzora, neni to tak? A do toho se pocita i to, ze se negativne vyjadrime k jeho praci.

Jestli to je jinak, tak je to jenom dobre :)

Odesláno
Sagic : nejsem dadavidekcz...

doufám, že to byl jen vtip :papa:papa:papa

Jé, sorry to byl vážně omyl - davidekcz a dadavid, trochu jste se mi do sebe zapletli :D

Odesláno
Scratchi : mohu vědět o jakém partnerovi mluvíš? asi mám krátkou paměť

no konkretne nemluvim o zadnem, protoze servisuju u kamarada, nebo u strejdy, ale kdyz jsme se o tom bavili, tak jsi mi rikal a na foru to taky probehlo, ze nesmime poskozovat dobre jmeno sponzora, neni to tak? A do toho se pocita i to, ze se negativne vyjadrime k jeho praci.

Jestli to je jinak, tak je to jenom dobre :)

ne to jsi špatně pochopil , zaklad je pokud se vytahne špína na kohokoliv nejen na partnera klubu tak je zaklad kontaktovat i druhou stranu k vyjadření se. to tady bylo odjakživa co si pamatuju

Guest Scratch
Odesláno

tak potom se omlouvam, opravdu jsem to spatne pochopil. Pak je to tedy spravne, jak rikas

Odesláno

Ja sa priznam bez mucenia. :-)

Chvilu som bol neřad, ale po urcitom case som zistil a potvrdilo sa mi to neraz, ze je tu partia spravnych ludi, ktori su ochotni a poradia s cimkolvek, nielen ohladne aut.

Co sa tyka clenskeho, pre mna osobne to nie je az taka palka, aby som to nemohol zaplatit a aspon touto formou podporit chod klubu, pretoze povedzme si rovno, vsetko dnes nieco stoji. Aj informacie a cas, ktore venuje tomuto klubu a foru spusta ludi.

Ja osobne si toto celkom cenim a mrzi ma, ze som nebol zatial na ziadnom zraze, ak neratam minizraz v Pce, ale uz parkrat sa mi stalo, ze ked bol nejaky zraz v CR, tak ja som bol mimo republiku a ked bol nejaky zraz napriklad v SR, tak som bol zase mimo SR. Pripadne do toho zasiahla praca a zraz bol tu tam.

Inak, zlavy tiez beriem ako bonus k riadnemu clenstvu, ako to uz spominal niekto predo mnou.

Jasne, ze som karticku parkrat vyuzil, ale tiez mam to stastie, ze mam automechanika, ktory ma minimalne rovnake ceny, ak nie lepsie, ako by som dostal ja na klubovu karticku. Ale na druhej strane, som rad i za to a ako som pisal vyssie, vazim si to, ze su tu ludia, ktori investovali svoj cas na to, aby okrem ineho i toto mohli ponuknut nam ostatnym.

Navyse tu na fore som spoznal tiez par ludi, s ktorymi som mal tu cest nielen \"obchodovat\" za dobre ceny, ale i bezproblemovo pokecat, takze za mna urcite 1.

Odesláno

scratchi, ja myslim, ze se tu jednalo i o to, ze se nesmi pochvalit servis, ktery partnerem neni, respektive, pokud tato pochvala bude partnerovi vadit, bude na jeho prani smazana.

A Petre, kdyz jsme se o tom naposledy bavili, rikal jsi, ze pokud se partnerovi nebude libit negativni reakce na nej, smazes ji. Jsem velmi rada, pokud se tedy toto zmenilo.

Odesláno

pochvalit-doporučit je v pořádku , pokud někdo ovšem propaguje stylem reklamním-inzertním tak to je uz ad kom. inzerce

pak mě mrzí že to vyznělo jinak než bylo myšleno , je možné že jsem to i blbě řekl-napsal . nevím. rozhodně jsem nikdy negativni reakci nemazal, jen informoval druhou stranu a vybidl je k reakci.

trosku se vzijte do me pozice , ja na doporuceni nekoho kontaktuju servis uzavru dohodu za velmi pro nas zajimavych podminek dam sem o nich echo stim ze link jim mam poslat aby vedeli ze jsem splnil co bylo domluveno a prvni ctyri prispevky jsou o tom jak je ten servis nahovno :D , at uz je to pravda ci nikoliv tak jsem v tam kde konci zada :D .

jinak nevim ale pokud me pamet neklame tak za posledni rok jsem na cr strane zadneho partnera nedotahl tak nevim proc se furt pise ze bezhlave prijimame kupu partneru kdyz k nim nikdo nejezdi. resp nikdo je nevyuziva coz si teda ja nemyslim pac s temi partnery jednam celkem casto takze vim.

jeste dodam skoda ze lide neumi psat kladne pribehy ale vytahuji jen ty zle. ale tak to bylo vzdycky.je a bude, to nezmenime. aa stim se tu musim prat a peru se. ikdyz se to treba nekomu nelibi ale nejaky rad to mit musi a myslim ze uz dlouhe roky ma a jede to v dobrych kolejich.

kdyz to zhrnu , na to jaká je doba, (např. tim myslim to ze uz se v autech moc sami hrabat nemuzem, internet je siroke spektrum informaci,apod okolni vlivy) , na to co umím (jsem vyučeny automechanik) si nemyslim že klub vedu do záhuby. Já osobně si dovolím tvrdit že na tuto dobu je to dost dobrej průměr.

beru to z pohledu sveho nikoliv z pohledu současneho vedeni. přeci jen sem na klubu od roku 2007 a od 2008 ve vedeni.

Guest Scratch
Odesláno

tak timhle jsi me svym zpusobem presvedcil :potlesk:potlesk

[upravil dne 7/2/2013 08:47 od Scratch]

Odesláno
BV406. Ziaden. len tak aby sme si ako platiaci clenovia mohli prispet do ankety ktora je len pre platiacich.

To je jedna z vyhod riadneho clenstva.:D::D:D

tak to doufam, ze neni ten pravy duvod :D :D

Odesláno

Zaplatil som i ked nemam plnokrvneho puga iba bastarda :D , aj ked s urcitostou zlavy vyuzivat nebudem a na zraz sa asi tiez nedostanem. Povazoval som to za spravne. :papa

Odesláno

Já taky, stajně jako Sagic. Navíc jsem díky klubu i jako neřád ušetřil tolik, že těch pár stovek rád klubu zaplatim, jsem rád že klub funguje a bude fungovat dál.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...