Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

predpokladam, ze se jedna o prevodovku ML5T ( 406tky pouzivaji jeste i jine prevodovky typu BE3 ) a prevodovy pomer toho nahonu je 25X20, tedy, ze ten krouzek ma 25 zubu.

kup si novej v peugeotu, obj. cislo 264309 a cena v CR je 105Kc takze neco kolem 4.5Euro

[upravil dne 5/2/13 16:22 od Ferry]

Odesláno

tak to nie je fotene z mojho, to len jeden mi poslal zo svojej prevodovky, ale snimaci mame rovnake.. a kde to mam hladat? na stranke peugeotu? mozes mi napisat link, kde sa to da objednat nove? diky

Odesláno

snimace jsou sice rovnake, ale prevodovky rovnake nejsou, na strance peugeotu to nehledej, je to v serviceboxu, coz jsou stranky http://public.servicebox.peugeot.com je treba se tam registrovat.

napis sem tedy VIN kod auta a ja se ti podivam, napisu ti pak objednaci cislo, s tim pak zajedes do prodejny peugeotu, kterou mas nejblize (nebo jim tam zavolas) a objednas si to k nim na prodejnu

Odesláno

VF38BXFZE80499286

by som sa chcel tam zaregistrovat, musim sa registrovat ako servis nejaky? zeby mna tam pustilo k tym suciastkam? postou oni neposielaju asi nic nie?

[upravil dne 6/2/13 13:02 od tody]

[upravil dne 6/2/13 13:33 od tody]

Odesláno

este nieco ma napadlo.. a uz koniec z otazkami, kedze mas prehlad nejaky o tych prevodovkach, tak aky je postup vymeny tej umelinky? da sa nejako to na aute, ci mi prevodovka musi ist cela von? a kde sa ovzdusnuje spojka, lebo ked mi ju zavzdusni, ci najde ovzdusnovak.. lebo uz spokojku mam vymenenu a nijak nemohli najst ovzdusnovak na spojku si pamatam, len nepamatam, ze kde to nakoniec nasli.. to je 406 3.0 140 kw r.v.98 a vin uz je vyssie

Guest servisman
Odesláno

převodovka ne ,ale jen pravá poloosa ven,při té příležitosti bych vyměnil gufero poloosy.Já měnil to gufero tekl olej

Odesláno

no na jednej poloosi ho mam uz aj prasnute, len neviem na ktorej :D to som mal davat menit uz tak ci tak, to mi zistil, ked menil capy a tycki stabilizatora, takze diky za radu, len dufam, ze mi posle kod

Guest servisman
Odesláno

pravá se dělá blbě je tam silentblok,musí se vysunout celá,na převodovce je takový domeček na 3 šroubech

jinak nemáš celý VIN máš tam jen 16 znaku

Odesláno

hej viem ktory domcek myslis, si ho pamatam z 1.8 406ky, ked som ju mal.. neviem ci je isto aj na tom tento domcek... som si to nevsimol,

idem opravit ten VIN, manual sa neda zohnat na vymenu umelinky z prevodovky? bo ten co mi to bude robit, tak este na 406ke z prevodovkou nerobil nic

Guest servisman
Odesláno

Vin mne to nebere někde je chyba

asi budu toto VF38BXFZE80499286

[upravil dne 6/2/13 14:20 od servisman]

Odesláno

nechapem.. taky by mal byt.. podla cisla motora by to neslo?? skusit by trebalo mozno len poslednych 8 cisel z vinu

VF38BXFZE80499286

[upravil dne 6/2/13 13:23 od tody]

Odesláno
:xvul nechci vám do toho kecat, ale k přístupu do SB stačí zadat posledních 8 čísel a mělo by vyjet celé VIN. Vede mě k tomu zjištění, kdy to tak dělala v Peugeotu paní co objednávala díly podle VIN. Jestli se to změnilo nevím. Jestli jo tak se omlouvám :mad:.
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

ozubeny kruzok bol objednany a vymeneny, nepomohlo a uz ani jedno z troch cidiel nefugnuje ani na napojeni na vrtacku :D uplne nechapem, kde uz teraz mam hladat chybu, vie niekto aka je presna kabelaz tohto tachometra? od cidla putuju kable do riadiacej a od nej priamo do budika tachometra, ci este cez nieco to ide? ako by sa dalo zohnat kompletnu schemu, ze ako su pooznacovane tie droty a cez co idu :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...