Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hej :D :D a my se ji už několik týdnů nemůžeme dočkat.... :D

Verčo? Poslal jsem peníze na mou objednávku z eshopu dnes, ale mohla by jsi mi to poslat už v pondělí? ;) I kdyby peníze ještě nedošly? Poslal bych ti když tak i potvrzení o zaplacení, pokud by panovala nedůvěra, děkuji ;)

Odesláno

Ještě prosím nezavírejte krám - já se musím ještě podívat na ty 4 kuličky co mi chybejí z Doby ledové - snad už příští týden. Díky :papa

Odesláno

Touto cestou bych chtěl poděkovat

Ta jak bydlí s Pe.Trem, vaksi a lukaro za nezištnou pomoc a ochotu při kompletaci albumů. Konečně jsou kompletní.Ještě jednou děkuji :potlesk:papa

P.S: Neválí se někomu doma kartičky z Penny, schází nám posledních 9ks,(82, 83, 111, 113, 119, 150, 161, 164, 202)

Odesláno
Lukáši, kartičky jsem dnes odpoledne poslal, čekej je ve středu. Pokud někam neodplavou :(

Děkuji Peťo :) budu informovat, jak dorazí.... Jestli suché a nebo na člunu...

Odesláno

Ta jak bydlí s Pe.Trem, vaksi a lukaro za nezištnou pomoc a ochotu při kompletaci albumů. Konečně jsou kompletní.Ještě jednou děkuji :potlesk:papa

P.S: Neválí se někomu doma kartičky z Penny, schází nám posledních 9ks,(82, 83, 111, 113, 119, 150, 161, 164, 202)

Ahoj,zítra ti pošlu všechny,ju.:papa

Odesláno

Ahoj,zítra ti pošlu všechny,ju.:papa

Ahoj,tak dnes dorazila obálka. Ještě jednou děkuji. :papa

Odesláno

Taxe vracím se zpožděním (je to doma teď hukot :D) s prosbou o pomoc s kompletací kuliček z Doby ledové - chybějí mi tyto čtyři kusy: 07 Shira (modrá), 11 Ellie (zelená), 17 Rasmussen (čírá/bílá?) a 21 Dobson. Nemáte je někdo navíc? Mohu nabídnout dva Gougouny ještě originál zabalený ;) Díky!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...