Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Verčo, já byl první :aut ale ne, gogouny máme všechny, takže kuličky pošlu, stačí říct čísla ;)

Voni tam jsou nějaký čísla :o Já dostal dárkem ten kufřík s tou nějakou hrou, ale 4 kuličky mi chybí, aby byl komplet. Nemám rád nekomplet věci :( Kde tam ty čísla najdu? :myslim

Odesláno
Verčo, já byl první :aut ale ne, gogouny máme všechny, takže kuličky pošlu, stačí říct čísla ;)

A neperte se o mě, ju?! :aut

Odesláno

Nemam to u seba, ale myslim, ze tie cisla su uvedene v tom kufriku priamo u miesta na vlozenie.

Ak budes vediet, co Ti chyba, daj vediet. Nejake sa u mna valaju. :-)

Odesláno

Voni tam jsou nějaký čísla :o Já dostal dárkem ten kufřík s tou nějakou hrou, ale 4 kuličky mi chybí, aby byl komplet. Nemám rád nekomplet věci :( Kde tam ty čísla najdu? :myslim

Nevím, jak to teď je, rodiče je mají doma... Řekni jaké a pošlu, máme jich hromadu (30ks a více)...

Odesláno

21 mám tolik, že bych s nima mohl dláždit ;) a 18 mi dnes donesl kolega a protože mám už od vaksiho, tak Ti ji můžu přenechat. Hlavně, že jsem Ti dnes ráno posílal obálku :D Příští týden posílám ještě 18 a 21.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...