kujon106 Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 Taky jsem se do toho pustil Objednal jsem 10 semínek , na zkoušku vysadil jedno a vzešlo Víc toho asi letos sázet nebudu, uvidíme jak se bude dařit téhle. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 Ja mam zasazenych 10 seminek Jalapeno Jalastar, ale nekoupil jsem parnicek, mam to na slunci a na topeni, uvidim, jak to pujde .... Mozna do te IKEy nakonec precejen sjedu Citovat
Harlley Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 První miminko až to sežereš tak to bude pokračovat porodníma bolestma Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Scratch - ten červený teploměr mě připoměl moje mládí. Jak je starý? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Scratch: Nejlevněší variantou by bylo najít spadlou lampu někde u tesca jako jsem měl štěstí já. Vyndal jsem si komplet předředník jen zářivka chyběla (asi nějakej pjestitel ) bejvaj to 150W zářivky a to by jsi měl akorád! Ale jestli chceš nejjlepší variaci výkon + spotřebu tak každopádně toto:http://www.dutch-headshop.com/en/cfl-lamp-250w-flowering-plug-and-grow-p-653.html Prodává se to i u nás v ČR a stačí ti normální objímka co jde k žárovce PS: pokud jsi tam nacpal obyčejnou usporku, tak ta je tam uplně k ničemu ani k teplu neni [upravil dne 3/3/13 09:03 od Chozeluizskuner] Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 ja myslim, ze tam usporka je dle lumenu dostacujici, o teplo mi vubec nejde, jde o to, prisvitit jim pri zakladnim rustu.... fotky dodam Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Hlavně aby světlo mělo správné barvy... Citovat
FiFa_cze Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Tak tak, jde tam z velké části o barvu světla. Hodně se to řeší při pěstování marihuany a v akvaristice, tak když mrkneš na nějaky jejich forum, tak se toho o světle dozvíš dost Citovat
koblih69 Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Kdyby nějaký pěstitel (nebo provozovatel diskotéky ) potřeboval UV zářivkovou trubici tak se mi tu jedna \"válí\" Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Choze, Fifa: tato zarivka mi byla doporucena na chilli foru a zatim to se seminkama vypada dobre, treba pristi rok az budou finance, koupim tu lepsi Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Tak presto ze jsem se na parnicek vysral a mel jsem to v plastove krabicce od vajec a na topeni pod obycejnou lampickou vyklicilo 8 z 10 seminek Uvidime, kolik se dozije aspon prvniho patra. Hehe. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 tak po prvnim mesici ono nejde o to, ze by to nevyklicilo, na topeni, a o svetlo v prvni rade taky nejde (vzdyt seminka jsou v zemi), ale jde o to, nasimulovat co nejlepsi podminky pro to, aby ta papricka mela tu spravnou chut, a palivost. [upravil dne 8/3/2013 11:19 od Scratch] [upravil dne 8/3/2013 11:25 od Scratch] Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Jestli spravne vidim taky ti jich par nevylezlo co ? Mam dojem,ze ten obchod garantuje klicivost okolo 80-90% pri spravnem zachazeni, coz se u me potvrdilo. Asi jim taky koupim IKEA domecek Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 jenze ja mam seminka od mistniho clena , ne z obchodu...... z obchodu jen jiffy, tak uvidime, ty moje maji klicivost 4-6 tydnu, takze de facto maji jeste cas [upravil dne 8/3/2013 20:04 od Scratch] Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Dnes upgrade - pařníček pro socky za 89,-Kč z OBI Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 pekny, ja ocekavam, ze zacnu pristi tyden presazovat Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Já už mám koupených 5L substrátu pro pokojové rostliny, plastové květináčky tak akorát na ty malé rostlinky a taky jsem konečně pořídil rozprašovač A propos - oprav mě, pokud se mýlím, ale tím, že to máme v těch rašelinových tabletkách nebude třeba kytičky vytahovat, přesadí se s celým \"balem\" ne ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 presadi se s celym balem, ale dej foto tech kvetinacku, aby nebyly male substart upec v troube tak na 80 stupnu, at znicis mikroby a plisne Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 A fakt se to musi pect ?? Kvetinacky maji asi 10x10 cm pudorys ale kdyz by bylo potreba sjedu pak casem koupit klidne vetsi ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.