Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chilli, skleníček, teplota,mame první papricky

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam zasazenych 10 seminek Jalapeno Jalastar, ale nekoupil jsem parnicek, mam to na slunci a na topeni, uvidim, jak to pujde .... Mozna do te IKEy nakonec precejen sjedu

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Scratch: Nejlevněší variantou by bylo najít spadlou lampu někde u tesca jako jsem měl štěstí já. Vyndal jsem si komplet předředník jen zářivka chyběla (asi nějakej pjestitel :D ) bejvaj to 150W zářivky a to by jsi měl akorád! Ale jestli chceš nejjlepší variaci výkon + spotřebu tak každopádně toto:http://www.dutch-headshop.com/en/cfl-lamp-250w-flowering-plug-and-grow-p-653.html

Prodává se to i u nás v ČR a stačí ti normální objímka co jde k žárovce

PS: pokud jsi tam nacpal obyčejnou usporku, tak ta je tam uplně k ničemu :) ani k teplu neni :D

[upravil dne 3/3/13 09:03 od Chozeluizskuner]

Odesláno

ja myslim, ze tam usporka je dle lumenu dostacujici, o teplo mi vubec nejde, jde o to, prisvitit jim pri zakladnim rustu....

fotky dodam :)

Odesláno

Tak tak, jde tam z velké části o barvu světla. Hodně se to řeší při pěstování marihuany a v akvaristice, tak když mrkneš na nějaky jejich forum, tak se toho o světle dozvíš dost :D

Odesláno

Choze, Fifa: tato zarivka mi byla doporucena na chilli foru :) a zatim to se seminkama vypada dobre,

treba pristi rok az budou finance, koupim tu lepsi :)

Odesláno

Tak presto ze jsem se na parnicek vysral a mel jsem to v plastove krabicce od vajec a na topeni pod obycejnou lampickou vyklicilo 8 z 10 seminek :) Uvidime, kolik se dozije aspon prvniho patra. Hehe.

Odesláno

tak po prvnim mesici :)

ono nejde o to, ze by to nevyklicilo, na topeni, a o svetlo v prvni rade taky nejde (vzdyt seminka jsou v zemi), ale jde o to, nasimulovat co nejlepsi podminky pro to, aby ta papricka mela tu spravnou chut, a palivost.

[upravil dne 8/3/2013 11:19 od Scratch]

post-5813-14109629821786_thumb.jpg

[upravil dne 8/3/2013 11:25 od Scratch]

Odesláno

Jestli spravne vidim taky ti jich par nevylezlo co ? :) Mam dojem,ze ten obchod garantuje klicivost okolo 80-90% pri spravnem zachazeni, coz se u me potvrdilo. Asi jim taky koupim IKEA domecek :myslim:)

Odesláno

jenze ja mam seminka od mistniho clena :), ne z obchodu......

z obchodu jen jiffy, tak uvidime, ty moje maji klicivost 4-6 tydnu, takze de facto maji jeste cas :)

[upravil dne 8/3/2013 20:04 od Scratch]

Odesláno

Já už mám koupených 5L substrátu pro pokojové rostliny, plastové květináčky tak akorát na ty malé rostlinky a taky jsem konečně pořídil rozprašovač :D

A propos - oprav mě, pokud se mýlím, ale tím, že to máme v těch rašelinových tabletkách nebude třeba kytičky vytahovat, přesadí se s celým \"balem\" ne ?

Odesláno

presadi se s celym balem, ale dej foto tech kvetinacku, aby nebyly male :D

substart upec v troube tak na 80 stupnu, at znicis mikroby a plisne :)

Odesláno

A fakt se to musi pect ?? Kvetinacky maji asi 10x10 cm pudorys ale kdyz by bylo potreba sjedu pak casem koupit klidne vetsi ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...