DjBoom Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Nechcete někdo WRC křídlo na 306? Na páté (třetí) dveře, obří rozměry, opatřeno černou texturou, nepoužité ?????????????????????????????????????????????? Jen se tak ptám kdyby někdo chtěl fotku dodááám Válí se mi tu v garáži a 306 už asi mít nebudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 jááááááá. pošli foto: minimaxxa@volny.cz a cena????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 jj me taky muzes poslat foto pokud bude nejaka i na aute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuner Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Prosim take jedno foto A ja mám na prodej jedny leštěný kola pokud někdo má zajem jsou to origo Peugeot Speed line 4x108:papa PS: Foto mám ale není uplně kvalitní jsou to hezka kola a lesk jim sluší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuner Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Davsar@post.cz:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Tááák tady jsou dvě fotky bohužel foto na autě nemam protože křídlo sem nikdy nenandal a 306ku už nemam Fotka 1 Fotka 2 Nenechte se mýlit na 405ku nepatří :D Jinak cena tak kolem 1500,- Sice mě stálo i se stříkánim 4500,- ale co. [upravil dne 8/7/05 DjBoom] [upravil dne 8/7/05 DjBoom] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Bohužel to nějak nespolupracuje takže si na tu adresu musíte kliknout sami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 cekal jsem to ale presto me to prekvapilo tohle fakt neni muj styl...ja radsi neco decentniho...takova ta striska...ta by se mi moc libila ale jinak slusna cena...kdo to koupi urcite neprohloupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: Ludweek cekal jsem to ale presto me to prekvapilo tohle fakt neni muj styl...ja radsi neco decentniho...takova ta striska...ta by se mi moc libila ale jinak slusna cena...kdo to koupi urcite neprohloupi Jojo rozhodně to neni stříška z MAXI sady, prostě něco ve stylu 206WRC ještě doplním že to je do r.v. 1999 protože je dělaný na sklo s gumou takže kdo má lepený má smůlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 cena pěkná, křídlo divoké Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 no dobrej sušák na prádlo , ale cena je slušná Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 není to trochu velké na WRC? to orig WRC je snad menší ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Původně zaslal: mk405 není to trochu velké na WRC? to orig WRC je snad menší ne? No já taky neřikám že sem ho na závodech WRC krad z auta Má hodně velký nohy ale to musí bejt protože má dost velkej přítlak a malý nožičky by to fakt nevydržely Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 no mě to přišlo hlavně dost dlouhé nohy to musí být až někde za autem a to bude problém:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 No trochu za autem bude ale je dost vysoko, přesně nad střechu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Herdek tak chcete to někdo nebo to mam vyhodit já už tu o to křídlo zakopávat nechci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROM Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Zdravím,už si ho prodal? Je hustý,možná tak na mě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Původně zaslal: GROM Zdravím,už si ho prodal? Je hustý,možná tak na mě. Neprodal, pořád se tu válí. Jestli ho chceš můžeš ho mít. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Teda DJ co to je za brutus lopatu ??? :super Škoda, že to není na 205 za ty prachy bych si to tam z hecu zkusil dát..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Teda DJ co to je za brutus lopatu ??? :super Škoda, že to není na 205 za ty prachy bych si to tam z hecu zkusil dát..... No to sem si nechal dělat ještě když sem měl 306 Jestli chceš nechá se udělat i na 205 ale jak sem řikal náklady sou tak kolem 4500,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts