Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové, potřeboval bych s vámi prokonzultovat jednu výměnu reproduktorů.

Bratranec má starou Corollu. V ní měl nějaké SONY rádio a ve dveřích repro XS-F1320. Na rádiu nešla mechanika, tak se vyměnilo za Pioneer DEH-1410UB a teď se řeší, co s těmi repro. Při trochu zvýšené hlasitosti nehrají čistě a jako by \"chrchlají\". Přemýšlel jsem, že bychom je vyměnili za TS-G132CI (výškáče bych umístil do rohů mezi sklo a palubku), tak se chci zeptat, jestli má tahle změna smysl? :myslim

Vím, že to nebude žádná hitparáda, ale nejde o to, aby to hulákalo na lesy, ale aby to hrálo v rozumné míře čistě - něco jako OEM rádio např. ve Fábce :aut

Případně mi prosím doporučte nějakou jinou variantu v podobné cenové relaci :)

Odesláno

urcite ty Pioneery repraky budou hrat o dost lip nez ty zaklady Sony. Osobne bych ale sel spis po znacce ktera dela jen kvalitni repra za trosku rozumnejsi cenu. Pioneer dela i spotrebku a je trosku drazsi nez konkurence

Odesláno

OK, tak to jsem rád, že byla moje úvaha správná. A jakou alternativu byste mi teda doporučili místo těch pioneerů? Nějaký konkrétní typ - odkaz na něj :myslim

Předpokládám, že u těch repro bude nějaký návod na zapojení - u výškáčů bude integrovaná výhybka apod? :myslim

Odesláno

U repro budes mit bud plnohodnotnou vyhybku nebo jen kondik na vyskaci nebo jen neco na kabelazi. Navod je v podstate k nicemu mas tam jen -+. ted jsem rychle mrknul na repraky tak treba JBL CS-5C vypadaji docela rozumne hlavne maji citlivost 92dB coz ve 13tce rapraku je velice slusny parametr ty Pioneery maji jen 89dB.Nebo pak nejake Hertz ale to uz jdes cenove kousek vejs. Ale hlevne si dej pozor na hloubku tech repraku ty Sony jsou uplne placate a vlezou se vsude

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...