K610 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Zdravím. Asi pred 2 týždňami som mal z auta vybraté rádio lebo som mal už skoro uplne vypadnutú anténu. Všetko som nazad poskladal, uložil znova stanice a nastavil basy a výšky. Problém je že ak auto stojí dlhšie ako jeden deň tak sa mi zmažú všetky uložené stanice a aj nastavenie zvuku. Neviete kde môže byť problém? Rádio je originál čo sa dávalo do predfaceliftu na kazety s CD meničom. [upravil dne 2.2.2013 16:18 od K610] Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Zly kontakt na pamat 12 V, ale mam taky dojem, ci tam nahodou nebola zalohova baterka. Premeraj vodiče na konektore. je tam 12 V spínaných, ( ked nastartujes tak sa zapne) a 12 V trvalých - na pamat. Ak su euro konektory mas to jednoduchsie, vies, ktore pozicie su to. Citovat
K610 Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 Ok ďakujem za odpoveď koncom týždňa to skúsim premerať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.