Veverka Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Hmm, tak to jsem nestihl. Škoda Teprve před osmou jsme se vrátili z Ameriky a poč. jsem pustil až před desátou Citovat
Veverka Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Jo. Velkou, malou i Mexiko. Hnedle za Karlštejnem Citovat
ozzy1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Tak ta to nemá chybu. Za totáče jsme tam prolezli snad všechny ty štoly podle vojenských map. Tehdá to tam VB fest hlídala a chytali tam čundráky. Citovat
punkac Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Co pán v Astře, nezdálo se Ti o něm? ne zdálo se mi o svíčkový s osmi Pán byl mentál a ty hned po zážitku mažu :D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Co bylo s panem v Astre ? Nejaky prudil po ceste na Masarycku ? Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 To je vyprávění na dlouhý zimní večery. A jeli jsme na Hlavák [upravil dne 3/2/2013 14:35 od Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 joooo, ja mrznul tou dobou v harrachove na letech na lyzich, ktery pak zrusily. No ja byl nasranej, a zmrzlej..... o ade a psovi ani nemluve... Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Pes byl nas*anej, že zrušili lety? Jsem nevěděl, že je takovej fanynka Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 pes uz byl na konci taky trosku prochladlej, protoze snezilo, a bylo lehce pod nulou a Ada ji jeste honila do hlubokyho snehu a pes je po operaci a nema jeste chloupky na brisku, takze uz ji taky byla zima a bylo videt, ze uz je nas..na a chce pryc No doma dostala za vydrz dva piskoty, sunku, a uzene maso z zeber a v aute hned usnula a prikryli jsme ji dekou, pod kterou vydrzela az na chalupu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.