Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem.

Nezkoušel někdo z Vás \"UpGradovat\" origo zástavbu JBL v 607? Pořád se mi zdá, že by lepší službu udělaly nějaké lepší/modernější reproduktory než současné papírové...

Žádné woofery do kufru už nechci- jen a pouze vyměnit stávající repro, bez větších zásahů...

Popř.: moc by mně zajímalo co jste daly místo středů+ rádoby tweeterů nahoru do palubky- je to zcela atypický rozměr... A jak jste vyřešily rádoby woofery/basáky v platu?

Předem díky moc za postřehy...

Fany

• O 3 týdny později...
Odesláno

JBL v 607 hraje otřesně (spokojení majitelé prominou) nevím jeslti je rozdíl v ročnících, ale rok 2005 byl opravdu otřes, za těch cca 60 tis. jsem si na to nezvyknul. Bohužel si nemyslím, že samotná výměna repro pomůže, ale min. vytlumit dveře a pod.

Odesláno

S vytlumením dveří samozřejmě počítám...

Tragédii mohu potvrdit i u ročníku 2001. Ale abych pravdu řekl, tak v mé bývalé Audi A8 D2 zástavba Bose také nebyl žádný zázrak, ale o poznání lepší než JBL v 607... Proč to jednou neudělají pořádně, když už se tam honosí nálepkama značky- je to ostuda a ještě k tomu za nehorázné příplatky v době produkce... Vždyť by stačilo použít jen kvalitnější komponenty, které již v té době byly a trochu si na tom dát záležet (vytlumení a pod.) a potom by i ta cena odpovídala a člověk by si za to velice rád připlatil a užíval si to...

No, asi budu trochu laborovat až přijde rozumnější počasí.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte.

Nechcem zakladať nové vlákno, tak sa opýtam tu.

Prosím vás, ako dám dole tapacír zo spolujazdcových a zadných dverí, tak aby som tam niečo nepolámal?

A ešte, neviete niekto, kde je zosilnovač v 607? r.v. 2005

Ďakujem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...