Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

FIAT ma vo svete motorov vela prvenstiev a patentov zo starsich cias, ale ja FIATy tiez moc nemusim, ale hlavne co sa tyka dizajnu...., celkom pekne je ale napr nove Bravo (teda neviem aky rok, moc sa v nich nevyznam :D ) ...

Kazdopadne presne to trafil Pe.Tr, dnes bohvie od koho je v com aky motor, podla motorov sa velmi tazko posudzuju auta.

Odesláno

dobrej clanek fakt by me pobavil a zajimalo by me jak to hodnoti hlavne kdyz Toyota je nahore a Peugeot dole a P 107 a Aygo maji stejne motory benzin od Toyoty a naftu od Peugeotu jestli se nemilim

[upravil dne 1/2/13 15:18 od Vítek1]

Odesláno
a pulka dilu je stejne od jednoho, dvou vyrobcu komponent kteri dodavaji vsem...

To ano :D Otcov hyundai = komplet elektrika a riadiaca jednotka BOSCH, turbo Garet, atd :D

Viac nemecke, ako by si clovek myslel :D

PS: Pokial sa nemylim, tak posledny model Santa Fe (nie ten pred tym ale facelift) ma automaticke prevodovky s Lexusu ... Ale to som sa len dopocul, v kazdom pripade vyzeraju dost podobne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...