Kvasky Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Nesouhlasím sa Medvědem. Účel to splní stejnej - to mi nikdo nevymluví Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Ale jo, Kvasky - někdo je holt zatvrzelec a rozhoduje u něj těch pár stovek rozdílu v ceně - takovým pak nezbyde než si kvůli ušetřenejm kačkám rozbít ústa, teprve pak dostanou rozum. Naštěstí se i v této diskuzi projevilo, že těch rozumnějších je většina - takže měj si svou pravdu a já se budu modlit, abys jezdil co nejdál od míst, kterými se pohybuju já. Citovat
Dave_GTI Odesláno 10. červenec 2005 Autor Odesláno 10. červenec 2005 Mně šlo hlavně o to, aby jsem vyplnil ty čtyři otrvory.Díky za diskuzi Citovat
Fusion Odesláno 10. červenec 2005 Odesláno 10. červenec 2005 Sem zhruba v únoru namontoval do auta nový stabilizátory od Autokelly a minulej týden jak sem měnil kola sem si všim, že sou zrezlý jak kbych je tam měl 5 let. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.