Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dneska chci vyjet z autem, a nenastartuji,dobiju baterku a nic. Menil jsem - sovy kabel(prodluzoval jsem ho,aby lip dosahl k baterce) a nenastartuji.Auto stalo cca 2 tydny, nevite cim by to mohlo byt? Predtim normalne startovalo...

Odesláno

Takze : Stater toci, kontrolky vsechno jede jak ma, cerpadlo spina (huci jako vzdy). Mam zkusit u zapalovaci rampy, to ovzdusnit tim ventilkem? No ono to proste nechyta, benzin nejde...

Odesláno

Jinak kamos me jeste rikal, ze se to mohlo zavzdusnit, ze jsem mel malo benalu v nadrzi. Ovzdusnuje se to teda pres ten ventil, co je u vstriku? 2.0 S16 motor 100KW

Odesláno

vytáhnu hadičku co vede do rampy vstřiků a zapni kliček.. pokud čerpadlo dává benzín, tak pak problém hledat v elektronice :)

Pokud nedává, tak jen čerpadlo hučí... buď je KO čerpadlo, nebo nemáš benzín (třeba ti špatně ukazuje plovák, může být zaseknutej) ;)

Odesláno

Aj mne raz hucalo cerpadlo a benzin nesiel. Nakoniec bolo vadne. Utrhnuta oska od ozubeneho cerpadla.

Z tej hadicky benzin musi striekat pod tlakom ked cerpadlo bezi. Neudrzist na tom palec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...