Kenobi Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Zdravim, dneska chci vyjet z autem, a nenastartuji,dobiju baterku a nic. Menil jsem - sovy kabel(prodluzoval jsem ho,aby lip dosahl k baterce) a nenastartuji.Auto stalo cca 2 tydny, nevite cim by to mohlo byt? Predtim normalne startovalo... Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 takto, motor ti normálne pretáča motor, len nevie chytiť? Alebo vôbec nepretočí motor? Alebo sa ti nezopne ani spínacia skrinka/nesvietia kontrolky ... mohol by si to trošku rozviesť? Citovat
Kenobi Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Takze : Stater toci, kontrolky vsechno jede jak ma, cerpadlo spina (huci jako vzdy). Mam zkusit u zapalovaci rampy, to ovzdusnit tim ventilkem? No ono to proste nechyta, benzin nejde... Citovat
Kenobi Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Jinak kamos me jeste rikal, ze se to mohlo zavzdusnit, ze jsem mel malo benalu v nadrzi. Ovzdusnuje se to teda pres ten ventil, co je u vstriku? 2.0 S16 motor 100KW Citovat
joshiki Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 zavzdušnit...no možné to je pokud auto stálo delší dobu...a kor jestli benzín nebyl ideální kvality, protože na některých benzínkách prý šidí Citovat
Dave_GTI Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 zavzdušnit benzínový auto? Nikdy jsem nezažil zavzdušněný benzín Citovat
ChouLu Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 vytáhnu hadičku co vede do rampy vstřiků a zapni kliček.. pokud čerpadlo dává benzín, tak pak problém hledat v elektronice Pokud nedává, tak jen čerpadlo hučí... buď je KO čerpadlo, nebo nemáš benzín (třeba ti špatně ukazuje plovák, může být zaseknutej) Citovat
jofo Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Aj mne raz hucalo cerpadlo a benzin nesiel. Nakoniec bolo vadne. Utrhnuta oska od ozubeneho cerpadla. Z tej hadicky benzin musi striekat pod tlakom ked cerpadlo bezi. Neudrzist na tom palec. Citovat
Kenobi Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 tak ja nevim, zkusim to jeste ovzdusnit a pomoc tomu, ze striknu ten spesl spraj do filtru,aby to lip chytlo... Citovat
Dave_GTI Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 ten spray je na figu, akorát dáš pokouřit mortoru,. Pokud nechce naskočit, tak je tam nějaký problém a sprej to nevyřeší!! Citovat
Kenobi Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Sprej to vyresil, je to asi nitro nebo neco. Jak to dlouho stalo, tak tomu chtelo pomoct sprejem. Jinak skodi hodne ten spraj motoru? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.