Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Asi jsi ještě neměl oddělaný zadní světlo, co? Skládá se ze dvou dílů, a to z desky, kde jsou objímky na žárovky a konektor, a toho zbytku. A ten zbytek sedí přesně v karoserii a je k ní přišroubovanej asi pěti šroubama. Čili si nedovedu představit, jak by tam šlo narvat něco jinýho. Ale třeba to nějak jde, co já vim, ale jednoduchý to určitě nebude.

Odesláno

Da sa skoro vsetko , ale ako to bude vypadat no neviem. Ale ved 605 ma celkom pekne zadne svetla. Ja si myslym ze toto auticko nie je treba moc opekneivat ono je dost pekne aj tak.

Odesláno

Jj, udelat jde vse. +- rozmerove by mohly pasovat ty ze 406-ky nebo napr. z BMW 3, tusim ze e36, uz jsem je na nejake 605-ce videl dopasovane. V kazdem pripade se urcite neobejdes bez predelavani karoserie, takze svarecka, kus plechu a pak lakovani...

Odesláno

Ked uz sa chces do toho pustit tak mozno by stalo za to skusit dat dole na origos svetlach ten vrchny plast ak poje dat tam ciry a namiesto ziaroviek dat vysokosvietive LED. Len to treba mat skusenosti s ohybanim plastov a lepenim

Odesláno

Ano, jeste tu elektriku, ale to vidim jako banalitu vzhledem k narocnosti celkove upravy. A ty diodove svetla, to by byla supa. Ty cire zadni svetla ma uz kde kdo, takze to zacina byt nuda, ale ty diodove jsou moc pekne a i lip sviti. Kamarad tady z Ostravy ma pekne udelanou 206-ku, a ma tam diodove zadni lampy a vypada to skvele, ale ta cena za ne 9 tis. uz ani tak ne...

Odesláno

Ono ty svetla tam nejak nabastlit pujde rekl bych celkem v pohode, ale osobne by mne odrazovalo pak samotne kitovani a lakovani atd. To mne nejak nebere. Mozna jen predelat puvodni zadni lampy tak, ze pujdou do barvy vozu a budou v nich zakomponovane takove napr. tri \"bodovky\". Uz jsem to na par autech videl a je to ok, a je to originalni oproti cire optice... Jen takovy napad. :o))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...