Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

a jak pak jezdí 1,4 16V ??? stále se bavíte o 1,6 či 2,0 benzinu naftu neberu v potaz,ale podle mne bro 307 HB by stačila ta 1,4 :myslim

Odesláno

nevim,no,ale do tří dvířka by se mi moc nechtělo,ty zadní dveře by mi chyběly a benzín dvou litr,ject to může hezky ale spotřeba bude asi někde jinde:myslim ,toť muj názor:)

jinak vypadá pěkně:super

Odesláno
sory za :xvul

ako moze niekto povedat, ze je vykon dostatocny ked ma pod pedalom pavuciny?...7l/100 na benzinaku? to mam ja na nafte :aut

a teraz k veci: ta 1.6 je relativne ziva, len to chce tak 3000ot a viac ako kazdy 16v

pokud to byla reakce na mně, tak odpovím, že ne každej má na dálnici pedál až na podlaze, jezdím 110-130km/hod...ono když je to naložený, jede to do kopce na hovno a šlapu tomu na krk, takže neboj, žádný pavučiny pod pedálem nemám...nejezdím plnej každej den, takže za mně: 1.6i 16V má v mém SW výkon DOSTATEČNÝ.

[upravil dne 31/1/13 15:19 od milhaus]

Odesláno

Hehe pavuciny po pedalem jsem drive ve svy 1,4 taky mival (P306) jelikoz jsem chtel vedet \"za kolik se da jezdit\" (rozumej co nejmin) ... vzhledem k tomu, ze kdyz na to poradne neslapu je to mrtvy a o nejakem \"povezeni se\" nemuze ani omylem byt rec vyprd jsem se na to a spotrebu prestal resit. Akorat by to chtelo casteji vytahnout auto na dalnici a podrzet ve vyssich otackach :roll

Sry za OT Stepane

Odesláno

:xvul

ale pánové, tady nejde o šetření...já prostě jedzím podle předpisů a když už jedu na dálnici a roztáhnu to na 130km/hod, tak nemá smysl držet plyn na podlaze ne? A tím \"lechtáním\" to jen udržuju...Vezu manželku a děti, nehodlám nás někde zabít:papa

Odesláno

Souhlasím, přesně jak se píše nademnou, už nemám zapotřebí se honit, o body se příde i po páru dnech. 1,6 benzín v sw je naprosto dostatečný, tichý a velmi spolehlivý, tak tak.

Odesláno

Mám 307SW 1.6i, 2003. Jezdí to moc hezky, tiché pohodlné a v rámci možností prostorné auto (mně přijde malé, ale žena si myslí opak). Ale žádnou divočinu nečekat! Ale srovnávám to s P407SW 2.0HDI, kde je reakce na plyn trošku jiná no a zvuk je tak nějak víc dieselový:) Každopádně pokud člověk nenajezdí tím benzínem hodně km (protože spotřeba je samože vyšší než u dieslu), je to podle mě jednoduché nenáročné a velmi tiché a pohodlné auto ;)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ja som mal v 307ke 1,4 bentin 65kw a bola to skor pohodova jazda teraz mam 1,6 sice SW a silnejsi motor ktory sa neda porovnat ale chcem tym povedat ze na aky styl jazdy si nauceny ak na sviznejsi tak skor 1,6 ako 1,4.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...