Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtel bych se tak orientacne zeptat, jestli nevite jak vychazeji ceny dilu (ted mam na myslim klasickou udrzbu ne bouracku) na bmw (samozrejme odpovidajici model) ve srovnani s dily na p 406

Odesláno

Skoro bych i řekl, že se 525 dělala docela dlouho, přes několik modelů, ne? Zásadní rozdíly v těch základních věcech oproti 406 nebudou - takže jestli si to chceš koupit, klidně si to kup :) Platí samozřejmě to co u jiných aut - pokud koupíš namaskovanou past, je to v p... a nedoplatíš se. Pokud koupíš auto ve slušném stavu, rozdíly v ceně těch základních věcí budou max. řádově tisíce.

Odesláno

BMW má podle mě tři základní řady (trojkovou, pětkovou a sedmičkovou), kde dvojčíslí za prvním číslem značí obsah motoru (525 znamená pětková řada s dvaapůllitrem). Takto se BMW značí minimálně od r. 1980, tzn. že 525 můžeš mít i veterán, i super novou káru prošpikovanou elektronickýma ptákovinama v ceně kolem milionu - a tomu budou odpovídat i náhradní díly

Odesláno

kupovat si to nexci, ale kolega, se kterym jsem nad ranem se trochu chytli, ze dily na bmw jsou levnejsi nez na pazouta (je pravda ze jsem byli oba po oslave jeho prave narozene dcery). resp na cem jsem se shodli ze pazouti jsou posledni dobou docela dost draha auta

Odesláno

Ale, to jsou takový kecy v kleci :) Každý auto má něco. Nelze říct zcela obecně, že tohle je ve všem dražší než to druhý, většinou je to každej pec jiná ves. Klidně může být na některém BMW řada dílů levnější než na 406, proč ne, a jiná řada dílů zas bude dražší, no a co. Mezi spotřebákem pro dnešní auta zas tak extra rozdíly nejsou, drahý je všechno...

Odesláno

No obecně vzato originál díly sou dražší na Peugeota když je kupuješ od koncesionáře ale nejde to říct jednim vrzem. Dílů je moc a typů aut ještě víc a srovnávat to takhle obecně moc nejde, mimoto něktré díly sou stejné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...