Stefan.Pecho Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Ahoj chcem poprosiť o radu. Pri momentálných mínusových teplotách sa mi objavil nepríjemný problém. Po naštartovaní sa mi nerozsvietia svetlá - žiadne. Po manuálnom rozsvietení - otočením páčky, fungujú iba diaľkové. Takže do roboty chodím cez celé mesto na diaľkových alebo potme. skúsil som dať auto do vykurovanej garáže a svetlá sa rozsvitili. V lete pri vysokých teplotách mám problém tiež. Pri pravej smerovke sa mi rozsvietia diaľkové svetlá. Ďakujem za každú radu v čom by mohol byť problém. [Edited on 27/1/13 19:55 by Stefan.Pecho] Citovat
joshiki Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Omluva za OT, ale je ti doufám jasné, že při nesvícení popř svícení na dálkáčích po městě porušuješ pravidla silničního provozu? Být tebou tak auto dám okamžitě spravit do servisu, nebo čekám na odpověď na foru ale V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ AUTEM NEJEZDÍM, jestliže není způsobilé k provozu:roll Citovat
ChouLu Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Nezatýká ti do jednotky? Na diagnostiku zajeď... na ní se nechají svetla otestovat a budeš vědět co a jak Citovat
banan1987 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 v prvom rade skontroluj jednotku BSM ( poistkova skrinka v priestore motora) ci ti tam nezatiekla voda ... su tam relatka pre stretavacie a dialkove svetla a podobne... povytahuj poistky a zase ich zasun pre pripadne studene spoje ktore vzniknu zaoxidovanim pri vlhkosti.. a ked zapnes svetla mal by si pocut ako cvakne relatko.. ak je tam vlhkost a primrzne nieco moze to robit problem.. ak nie bude chyba v packe svetiel... a ked musis jazdit na dialkovych tak si stiahni svetla dolu na minimum a chod... jasne ze by sa to nemalo ale co uz narobime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.