Medvěd Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Předem upozorňuju, že patřím k otcům, kteří považují za svou rodičovskou povinnost korigovat na co se jejich dítě bude koukat (ať už v telce, počítači, tak i v kině). Cca před třemi týdny jsem si všiml někde v Praze reklamy, že se KONEČNĚ dostane do kin už hodně dlouho slibovaný film s hrdiny z komiksu Čtyřlístek. Zjistil jsem, že film se veřejně začne promítat 31. 1. 2013, přičemž 26. 1. bude mít první předpremiéru v muzeu Čtyřlístku v Třeskoprskách a 27. 1. v Praze - Hostivaři, obě předpremiéry spojené se setkáním s postavičkami a autogramiádou jejich dabérů. Objednal jsem tedy lístky do Hostivaře, babička je před cca 14 dny vyzvedla a dnes jsme celá rodinka na Čtyřlístek ve filmu vyrazili. Přesně ve 14.30 vylezla před plátno hezká slečna a suše oznámila, že na filmu Čtyřlístek se ještě pracuje a tak se bude promítat náhradní film. Po té společně se čtyřlístkovými postavičkami vylosovali nějaké výherce a já začal přemýšlet jak se k problému postavit. S Helčou jsme byli celkem jasně rozhodnuti z kina odejít a vydupat si vrácení peněz, ale dostaňte 6ti leté dítě z kina, že? Takže jsem nakonec ze sálu vyběhl sám poměrně dost nabroušený. Kdyby u pokladny viselo upozornění, že se promítá něco jiného, kdyby mi při trhání lístků někdo řekl, že Čtyřlístek má cca měsíc zpoždění a že se mám rozhodnout zda půjdeme nebo zda si přejeme vrátit peníze - pochopil bych to. Nakonec jsem se po sprdnutí několika zaměstnanců dostal až k manažerovi, který se mi za situaci omluvil a nabídl mi volňásky v počtu zakoupených vstupenek s tím, že tedy promítaný film můžeme dokoukat. Film byl dle mého názoru určený asi starším dětem. Každopádně ale dějově nic extra - hlavně plno zbytečného násilí (zlatech Shreek nebo Auta). Prcka bych na nic podobného určitě nevytáhl a očekával bych, že tedy jako náhradní program za Čtyřlístek bude něco aspoň trošku podobného - nikoli film, který je potřeba prohnat mašinou, když už ho někdo koupil. Každopádně jsem rád, že jsem si byl schopen vyřvat aspoň ty volňásky, které za měsíc na Čtyřlístek využijeme - věřím, že podobně nas*aných rodičů tam bylo víc. [upravil dne 27/1/2013 18:51 od Medvěd] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Nevim zda poslouchate radio ale minimalne uz 14 dni na radiu Beat a Impuls informuji ze Ctyrlistek do kin pujde,ale s mesicnim zpozdenim:-)) Citovat
ozzy56 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 To není omluva, minimálně u pokladen mělo viset upozornění o změně programu, s dnešní dobou bohužel přibylo i neprofesionální chování pořadatelů, aneb co si člověk nevyřve, to nemá [upravil dne 28/1/13 07:22 od ozzy56] Citovat
Medvěd Odesláno 27. leden 2013 Autor Odesláno 27. leden 2013 Kubíku - ne, rádio neposlouchám (aspoň teda na tom, co občas poslouchám, jsem žádné varování nepostřehl). Nicméně jsem přesvědčený o tom, že by měl být divák přímo v prostoru kina dostatečně zřetelně upozorněn, že se s jeho programem něco děje. Lístky jsem objednával přes internet, tak bych třeba očekával, že mi dorazí mail s omluvou a návrhem řešení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.