Stejsn Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Na mojem motoru, když ho nastartuju studenej, tak se nějakou dobu ozývá vrzání. Identifikoval jsem ho od řemenice, co je na týhle fotce v levým dolním rohu nad alternátorem. Je to nějaká pumpa? Na co konkrétně? Možná teda vrže jenom ten klíňák, nevím. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Servo pumpa. Nevrže ti jen řemen?? Postřikej ho mejdlovou vodou, někdy to dělá řemen a mejdlo pomuže Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Napinaci kladka....taky mi ti delalo jen kdyz byl studenej zahratim to zmizeli,ta kladka je docela palba kolem 1800 kc... Citovat
Stejsn Odesláno 25. únor 2013 Autor Odesláno 25. únor 2013 Tak mám auto na dílně kvůli výměně rozvodů a teď mi volali, že jsem měl z p....e kliku a přijel jsem za 5 dvanáct. Za touhle kladkou je řemenice vačky a visela prý na vlásku, že byla vyosená tak, že už dřela o plasty. Počítám že ten zvuk dělala právě ona, je to 20cm od tý kladky serva. Citovat
Stejsn Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 Tak tohle původně dvouhmoté kolo. V něm má být kovový protikus, v podstatě setrvačník a dohromady to drží vložkou z tvrdé gumy, která je v tom vlisovaná. No a ta se celá odtrhla, takže se to vypůlilo. Navíc jsem nechal vyměnit dvě kladky na klíňáku. Zvuk který jsem popisoval konečně zmizel. A já mám stylový stojánek na svíčku (za tři tisíce) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.