Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Pežotácí, chtěl jsem se Vás zeptat , jestli jste se nesetkali s problémem co má já na Peugeotu 307 1,6 16V. Momentálně je ideální počasí řezat zatáčky přes ruční brzdu a v tomto okamžiku mi vyskakuje hláška Anomalie abgasreinigung. Nechápu co má ruční brzda společného se směsí paliva.

Děkuji za komentáře

Odesláno

A nebude to spíš o \"čištění výfukových plynů\" :myslim

Že by to mohlo mít něco společnýho s FAP, jestli ho tam teda máš... ;)

...no teď koukám, že spíš asi ne :D

[Edited on 23/1/13 21:55 by Veverka]

Odesláno

táto hláška je nočná mora pre diesly, no tuším máš benzín, nie som si celkom istý z toho čo si napísal, to by som potom tipoval nesprávnu hodnotu z lambdy sondy, tj. chybná sonda, kontakt alebo kábel, resp. nespálený benzín... diagnostika by asi napovedala viac

v spojení s ručnou brzdou je to dosť nezvyčajná hláška, asi by bolo dobre najprv prezrieť odspodu lanovody a lambda sondy aj s káblami

a ešte niečo, keď používam ručnú za jazdy, tak je normálne, že na palubnom počítači vyskakuje hláška, akurát že by mala hlásiť niečo o zatiahnutej ručnej brzde, samozrejme v cudzom jazyku

Odesláno

ak tam je aj antipollution fault tak pri zatiahnujtej rucke sa ukaze aj tato, to len preto ze pri hlaseniach sa ukazuju vsetky hlasenia :D

a nie je nocnou morou iba dieslov ;) 3,0 V6 by tiez vedela rozpravat :P

Odesláno

Po přepnutí do AJ mi to píše Antipullotion Fault, lambda sondy mám vyměněný. Koukám , že tato hláška je asi velmi známá, neni to nemoc Peugeotu? Zkusím zajet k známýmu, aby mi kouknul na ručku a pak uvidíme

Odesláno

to ze si vymenil lambda sondy neznamena ze je vsetko OK ;) ja som na coupe vymenil pol motora a furt to hlasilo :D

daj na diag a budeme mudrejsi :P

• O 2 týdny později...
Odesláno

na diagnostice mi zjistili jen to co mi píše auto. Hlášku vymazali a kontrolka diag nesvítí, tak zatím v pohodě. Nechtěl by někdo z vás vyzkoušet to, že při rozjezdu několikrát zatáhne ručku, jestli vám to nenapíše stejnou hlášku!

Odesláno

netreba skúšať, normálne to pri ručnej vypisuje iba niečo v tom zmysle, že máš zatiahnutú ručnú brzdu, ale mohlo by to byť tak ako píše Y2K, že si mal v pamäti prechodnú chybu, ktorá sice už netrvá ale pri vypisovaní hlášky na displej sa zobrazí lebo ju má v pamäti...

teraz po vymazaní to ešte stále vypisuje???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...