tvrsek Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 pořídil jsem di zahrádku na P806, bohužel jsem po oddělání gumy ve žlábku zjistil, že tam chybí pořebný t-profil k zasunutí patek a jsou tam pouze závity, zřejmě k přišroubování potřebného profilu. nevíte prosím někdo, kde by mohli takový profil mít nebo montovat? Je to vada mého auta, nebo je normálně potřeba dodatečná montáž? díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Na Praze7 je ve Veletržní ulici firma, která se specializuje na montáž a prodej zahrádek - zkus se zeptat tam (je to mezi Dukelských hrdinů a Bubenskou ulicí, po pravé straně zhruba uprostřed) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmx.806 Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 nechapu... proste na aute jsou liziny - v nich jsou posuvne kousky plechu se zavitem. Spis ti neco zapomeli pribalit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvrsek Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Původně zaslal: tmx.806 nechapu... proste na aute jsou liziny - v nich jsou posuvne kousky plechu se zavitem. Spis ti neco zapomeli pribalit... prave, ze na aute nejsou lyziny, ale jen hlubsi zlabek (cca 3 cm) s navarenymi zavity primo ve strese, cely zlabek je je kryty sundavaci listou (plechova se vsunutymi plastovymi spaliky a gumovym povrchem) . Posuvne kousky plechu do lyzin k zahradce mam. Cili mi chybi ty lyziny, ktere potrebuju sehnat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmx.806 Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 ahaaaa, ja myslel, ze je to normal - takze pak jedine asi vrakac - v kladne by mel nejaky byt - spec na 806 - ma porad v annonci inzeraty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 No a právě na Ty hagusy se specializuje ta firma ve Veletžní ulici - jelikož si z P - 7, nechápu, proč ses tam už dávno nezeptal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvrsek Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Původně zaslal: Medvěd No a právě na Ty hagusy se specializuje ta firma ve Veletžní ulici - jelikož si z P - 7, nechápu, proč ses tam už dávno nezeptal rozhodně díky za radu, nejsem teď v Praze, určitě se tam taky zeptám. Chtěl jsem tu jen zjistit jak má taková střecha 806 správně vypadat. Ono nejde o klasický hagusy, ale o kolejničky ve střeše pro zasunutí speciální zahrádky. Jestli maj i ty, tím líp. Teď jsem objevil i v německým manuálu k autu u montáže zahrádky poznámku \"závisí na výbavě\" - takže kolejnička na střeše skutečně není standard, což nechápu, protože ta vycpávka co tam místo ní namontovali je taky celkem komplikovanej díl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajda Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Já jsem původně taky uvažoval o koupi střešního nosiča především na kola, ale nakonec jsem koupil nosič na zadek auta a jsem spokojený. Navíc ta střecha je fakt vysoká. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ahoj,já si zahrádku objednal v servisu Peugeot.Dlouho hledali v katalozích,jakoby značka P806 ani neexistovala.K zahrádce mi řekli,že musím mít ještě redukce (á2555).Plastovou krycí lištu jsem ještě na střeše ani nenazdvihl,ani mě nenapadlo,že by mohl být problem.Časem připíšu,jak jsem dopadl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ahoj,všechno jsem před chvílí popsal v MODELY - 806.p806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts