Jump to content

zahrádka P806

tvrsek
 Share

Recommended Posts

pořídil jsem di zahrádku na P806, bohužel jsem po oddělání gumy ve žlábku zjistil, že tam chybí pořebný t-profil k zasunutí patek a jsou tam pouze závity, zřejmě k přišroubování potřebného profilu.

nevíte prosím někdo, kde by mohli takový profil mít nebo montovat? Je to vada mého auta, nebo je normálně potřeba dodatečná montáž? díky

Na Praze7 je ve Veletržní ulici firma, která se specializuje na montáž a prodej zahrádek - zkus se zeptat tam (je to mezi Dukelských hrdinů a Bubenskou ulicí, po pravé straně zhruba uprostřed)

Původně zaslal: tmx.806

nechapu... proste na aute jsou liziny - v nich jsou posuvne kousky plechu se zavitem. Spis ti neco zapomeli pribalit...

prave, ze na aute nejsou lyziny, ale jen hlubsi zlabek (cca 3 cm) s navarenymi zavity primo ve strese, cely zlabek je je kryty sundavaci listou (plechova se vsunutymi plastovymi spaliky a gumovym povrchem) .

Posuvne kousky plechu do lyzin k zahradce mam. Cili mi chybi ty lyziny, ktere potrebuju sehnat.

Původně zaslal: Medvěd

No a právě na Ty hagusy se specializuje ta firma ve Veletžní ulici - jelikož si z P - 7, nechápu, proč ses tam už dávno nezeptal

rozhodně díky za radu, nejsem teď v Praze, určitě se tam taky zeptám. Chtěl jsem tu jen zjistit jak má taková střecha 806 správně vypadat. Ono nejde o klasický hagusy, ale o kolejničky ve střeše pro zasunutí speciální zahrádky. Jestli maj i ty, tím líp. Teď jsem objevil i v německým manuálu k autu u montáže zahrádky poznámku \"závisí na výbavě\" - takže kolejnička na střeše skutečně není standard, což nechápu, protože ta vycpávka co tam místo ní namontovali je taky celkem komplikovanej díl :)

Ahoj,já si zahrádku objednal v servisu Peugeot.Dlouho hledali v katalozích,jakoby značka P806 ani neexistovala.K zahrádce mi řekli,že musím mít ještě redukce (á2555).Plastovou krycí lištu jsem ještě na střeše ani nenazdvihl,ani mě nenapadlo,že by mohl být problem.Časem připíšu,jak jsem dopadl.

• 3 weeks later...