marman27 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 u tohto auta nikdy nevies stale som mal s nim nejaky problem ale zvezenie to bolo neskutocne a hlavne mi zachranilo zivot, z ineho auta by som asi po vlastnych nevysiel.. ale tak dufam, ze tebe bude dobre sluzit Citovat
Kobra 72 Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 Jo, to je mi jasný... Ono u žádného auta nikdy nevíš... Já ho koupil s tím, že se mi líbí, jak je robustní, najezdím toho hodně, takže ten pocit, že sedíš skoro v tanku, je docela fajn... Bylo by dobrý, kdyby vydrželo a sloužilo... Je celkem zachovalý, jen se o něj musím postarat... Dám vědět, jak jsem dopadl s topením... Citovat
marman27 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 a mas uz aj nahradny ventilator ak by bolo treba? Citovat
mmartinkovic Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Pred spolujazdcom pri nohach je ventilator na 3 sroboch, 1 zadny zle vidno, musis si tam lahnnut. a potom su tam uz myslim ze 2 konektory. Ventilator sa sa da opravit, pozriet uhliky, alebo regulator, ( diody). ale to by ti islo. Skus to este napojit na 12V priamo a uvidis. Citovat
Kobra 72 Odesláno 25. leden 2013 Autor Odesláno 25. leden 2013 Zdravím, díky za rady, zkusím, co půjde. Ventilátor náhradní nemám, ale to by neměl být problém, mám známého mechanika, který má těchhle věcí plnou skříň Já hlavně doufám, že se mi to povede co nejdřív zprovoznit, nerad bych, aby mi auto stálo měsíc před domem Jinak, lehnout si k práci? To zní hodně dobře, to by mě mělo bavit :D Citovat
Pikomuf Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Ahoj nezeptal by jsi se za kolik by nechal ventilalator topeni na P306 Combi 1999 pokud by ho mel. Dik Citovat
mmartinkovic Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Myslim si ze su to vykonove tranzistory, cena cca 1,5 E / ks. Ja som to robil na mojom, ale pozrite temu. Tiez vsetko islo, len nefukalo. Objednal som tranzostory a islo to hned po vymene. Ja by som isiel touto cestou. Je to roboty mozno na 1 hodinku. No jasne ked pridu tranzistory. typ : BDX66C TO3 P DARL 120V 16A 150W www.avelmak.sk alebo sos.cz , alebo inde. Citovat
Kobra 72 Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Tak asi takhle... O víkendu byla taková kosa, že jsem sice zalehnul pod volant, ale dlouho jsem tam nevydržel... Takže zatím nemám žádné novinky... Každopádně díky za tip, na ty tranzistory mrknu taky... Co se týká náhradního ventilátoru - nemám ten správný typ, tak musím shánět dál. Pro Pikomuf : Na 306 ventilátor bohužel není... Našli jsme jeden, ale ten je spálenej... ( nevím, proč ho vlastně schovával, když je na nic... ) Citovat
Kobra 72 Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 Tak, milí přátelé a kamarádi Nakonec mě zachránilo vrakoviště a následná výměna panelu klimošky... A už topím... Díky za rady a tipy, aspoň jsem získal širší povědomí... Citovat
marman27 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 no super ale to si mal teda stastie, ze na vrakovisku bolo presne to co potrebujes lebo ja ked som zhanala daco tak nikde 605-tku nemali Citovat
Kobra 72 Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 No, jak se říká, měl jsem \"z prdele kliku\" Ale taky mi to chvíli trvalo, než se povedlo sehnat potřebný díl... A le povedlo se a to je důležitý... Teď ještě čekám na výměnu čelního skla a konečně se trochu projedu... A už se těším, nebudu v autě mrznout... HURÁÁÁÁ Citovat
Pantata_Janousek Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 Zdar, dej pak vedet jaxi dopadl, mam ten samej problem a mam tu samou klimu..nejdriv mi ventilator jel na plny kule a nesel regulovat, pak mi kamosi vymenily odpory(nebo co to je nahore na ventilatoru) ze byly spaleny a ted mi to fouka tak na stupen cislo 1, smer to meni i kdyz to chvili trva, kdyz stiknes kontrolku na sklo tak se spusti i klima..to je standard. hledal sem co stim a tady na foru je toho celkem hodne...pamatuju ze sem nasel ze od vetilatoru vede kabel a kde v utrobach za radiem je jeste jeden konektor a ten byva spalenej, ale jelikoz byla(stale je) zima tak sem nemel cas se na to podivat. btw nedavno se mi stalo ze mi zase ventilator jel 3 dny na plny kule bez moznosti regulace ale pak zase prestal ) budu to uz muset nekam hodit. jinak drzim palce at auticko slouzi, je to velka a pohodlna kara a kdyz mas jeste pod kapotou ES9J4 jako mam ja tak i moc krasne jede Citovat
Kobra 72 Odesláno 28. únor 2013 Autor Odesláno 28. únor 2013 Zdar pantáto... No, zatím to funguje, i když to pořád má nějaký mouchy. Ale normálně to fouká, regulovat se to dá, jen občas to začne foukat studený... Ale to je asi problém čidel na teplotu. Jestli ti to takhle blbne, přijde mi to spíš jako nějaký studený spoj u těch tranzistorů, či kýho čerta to tam vlastně je... Já jsem mněnil celou tu desku, ta původní odešla do věčných lovišť. Koukal jsem, že nová se dá koupit od nějakých 1900 do 2800. Já se do elektriky raději nešťourám, páč tomu nehovím... Co se týká toho nastavení : já to mám tak, že ventilátor je neustálo na AUTO a upravuju jen teplotu. Taky tomu chvíli trvá, než se to rozběhne, ale to je asi standard, s tím nic nenaděláš... Zatím jsem spokojenej, dokonce je mi v autě občas docela dost teplo No a co se týká motorizace... On i ten dvoulitr letí jak splašenej vagón... [upravil dne 28/2/13 07:59 od Kobra 72] [upravil dne 28/2/13 08:01 od Kobra 72] Citovat
P607Olda Odesláno 28. únor 2013 Odesláno 28. únor 2013 Teplo/zima - servomotůrek je u pravého kolena řidiče, zasekává se - vyměnit nebo promazat. Anebo demontovat a teplotu nastavit rukou - jel jsem tak z dovolené, když to blblo. Citovat
Kobra 72 Odesláno 28. únor 2013 Autor Odesláno 28. únor 2013 No dobrý... A já si říkal, že mi tam něco skřípe Musím na to holt s vazelínou... Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.