Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidi, měl bych dotaz ohledně automatického svícení. Když mám v poloze automatického svícení, tak psolední 2 týdny to blbne a to tak, že se vypnou světla pak třeba po chvilce naskočí. nebo se vypne levé a nebo pravé, ale když to dám do polohy manuálního rozsvícení, tak je to ok a svítí to bez problémů. Nevíte, čím to může být? :myslim

Odesláno

Člověče, těžko řict. Máš xenony, tak zjistit v jakém stavu jsou výbojky, ale tady asi problém nebude. Zkus to napíchnout na dia a zkusit rozsvěcet světla přes ní. Píšeš, že to dělá při automatickém rozsvícení, tak by se to mohlo projevit, protože je nebudeš rozsvěcet páčkou.

Odesláno

Flying_dragon - vlož foto páčky

Mám ten dojem,že zapínáš polohu auto-ne denní svícení,ale dle senzoru světla;)

Denní svícení funkuje tak,že v poloze 0 po nastartování se světla rozsvítí(dá se aktivovat na diag.):papa

Odesláno

Myslím denní svícení. Nastartuju a přední světla se zapnou v poloze \"0\", ale jenže se sami vypínají a nebo jen některé a pak zapnou. Když to dám do polohy (potkávací/dálková), tak to funguje.

Odesláno

Tak než to napíchnu v úterý, tak jsem dnes zjistil, že ty světla blbnou i když to dám do manuálního zanutí předních světel. Napadá Vás něco, než to napojím nebo je to křišťálová koule? :bojim

Odesláno

Když to blbne i na manuál, tak by mohl být problém v PSF1, tj. ovládací skříňka v motorovém prostoru s pojistkami. Pokud si matně vzpomínám, tak jsi ji měnil.

Odesláno

Konektory jsou v pořádku. To by neblblo. když to zapnu, tak to svítí a po chvilce jízdy se vypne třeba levá strana a nebo pravá a tak je to pořád dokola. Myslíš Honzo, že by ta skříňka mohla být v háji. nene, tu jsem neměnil. Co by se tam mohlo najednou pokazit? Nemůže být chyba třeba ve výbojkách? :myslim

Odesláno

No, určitě by mohl být problém i ve výbojkách. Zvláštní je, že se vypíná levá a nebo i pravá strana. To by mi říkalo tu PSF1. Zkontroluj všechny konektory na PSF1. Zkus to rozsvítit na dia a uvidíš.

Odesláno

Pokud by byl problém v ovladačích na páčce, tak by zhasínaly obě strany a ne někdy levá a někdy pravá, nehledě na to, že ti to dělá i při denním svícení. Hledal bych to buď v tom PSF1 nebo přímo u světel (ballasty, konektory, výbojky, kostry).

Odesláno
Pokud by byl problém v ovladačích na páčce, tak by zhasínaly obě strany a ne někdy levá a někdy pravá, nehledě na to, že ti to dělá i při denním svícení. Hledal bych to buď v tom PSF1 nebo přímo u světel (ballasty, konektory, výbojky, kostry).

Z 90% si jsem jist, že to budou výbojky, jelikož na jedné straně jse dal starou, ale funkční a ještě nezhasla ani jednou. Takže zkusím koupit obě nové a uvidíme pak. Jinak co je to PSF1? Jinak jsem si všiml, že to dělalo od doby, co jsem myl auto na myčce a když jsem rozebíral kryt, jak je BSM, tak kryt byl povolen. Tak jestli se tam něco nedostalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...