Flying_dragon Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Zdravím lidi, měl bych dotaz ohledně automatického svícení. Když mám v poloze automatického svícení, tak psolední 2 týdny to blbne a to tak, že se vypnou světla pak třeba po chvilce naskočí. nebo se vypne levé a nebo pravé, ale když to dám do polohy manuálního rozsvícení, tak je to ok a svítí to bez problémů. Nevíte, čím to může být? Citovat
HonzaZ Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Ahoj, máš na mysli automatické svícení podle senzoru světla, nebo denní svícení? Citovat
HonzaZ Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Člověče, těžko řict. Máš xenony, tak zjistit v jakém stavu jsou výbojky, ale tady asi problém nebude. Zkus to napíchnout na dia a zkusit rozsvěcet světla přes ní. Píšeš, že to dělá při automatickém rozsvícení, tak by se to mohlo projevit, protože je nebudeš rozsvěcet páčkou. Citovat
Flying_dragon Odesláno 19. leden 2013 Autor Odesláno 19. leden 2013 Hnws v úterý to napíchnu na dia, ale co je zajímavé, tak když se to vypne, tak to neukáže žádnou hlášku na displey. Ani když se vypnou obě světla. V úterý dám vědět Citovat
chuck11 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Flying_dragon - vlož foto páčky Mám ten dojem,že zapínáš polohu auto-ne denní svícení,ale dle senzoru světla;) Denní svícení funkuje tak,že v poloze 0 po nastartování se světla rozsvítí(dá se aktivovat na diag.) Citovat
Flying_dragon Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Myslím denní svícení. Nastartuju a přední světla se zapnou v poloze \"0\", ale jenže se sami vypínají a nebo jen některé a pak zapnou. Když to dám do polohy (potkávací/dálková), tak to funguje. Citovat
chuck11 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Tak jo v prvním příspěvku jsi psal polohu auto : Když mám v poloze automatického svícen Citovat
Flying_dragon Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Tak než to napíchnu v úterý, tak jsem dnes zjistil, že ty světla blbnou i když to dám do manuálního zanutí předních světel. Napadá Vás něco, než to napojím nebo je to křišťálová koule? Citovat
Judes Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Konektory na žiarovkách si kontroloval? Citovat
HonzaZ Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Když to blbne i na manuál, tak by mohl být problém v PSF1, tj. ovládací skříňka v motorovém prostoru s pojistkami. Pokud si matně vzpomínám, tak jsi ji měnil. Citovat
Flying_dragon Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Konektory jsou v pořádku. To by neblblo. když to zapnu, tak to svítí a po chvilce jízdy se vypne třeba levá strana a nebo pravá a tak je to pořád dokola. Myslíš Honzo, že by ta skříňka mohla být v háji. nene, tu jsem neměnil. Co by se tam mohlo najednou pokazit? Nemůže být chyba třeba ve výbojkách? Citovat
HonzaZ Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 No, určitě by mohl být problém i ve výbojkách. Zvláštní je, že se vypíná levá a nebo i pravá strana. To by mi říkalo tu PSF1. Zkontroluj všechny konektory na PSF1. Zkus to rozsvítit na dia a uvidíš. Citovat
Flying_dragon Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 Tak jsem to dnes napojil na dia a výsledek je v příloze. Zkousil jsem na jedné vyměnit výbojku za starou a ještě se nevypla, ale ta druhá se vypíná občas. Citovat
HonzaZ Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Pokud by byl problém v ovladačích na páčce, tak by zhasínaly obě strany a ne někdy levá a někdy pravá, nehledě na to, že ti to dělá i při denním svícení. Hledal bych to buď v tom PSF1 nebo přímo u světel (ballasty, konektory, výbojky, kostry). Citovat
Flying_dragon Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 Pokud by byl problém v ovladačích na páčce, tak by zhasínaly obě strany a ne někdy levá a někdy pravá, nehledě na to, že ti to dělá i při denním svícení. Hledal bych to buď v tom PSF1 nebo přímo u světel (ballasty, konektory, výbojky, kostry). Z 90% si jsem jist, že to budou výbojky, jelikož na jedné straně jse dal starou, ale funkční a ještě nezhasla ani jednou. Takže zkusím koupit obě nové a uvidíme pak. Jinak co je to PSF1? Jinak jsem si všiml, že to dělalo od doby, co jsem myl auto na myčce a když jsem rozebíral kryt, jak je BSM, tak kryt byl povolen. Tak jestli se tam něco nedostalo. Citovat
HonzaZ Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 No právě, PSF1 je BSM. Skříňka s pojistkami a relátky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.