davidekcz Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Tak už i mě potkala první závada na pugu :( Za jízdy mi to napsalo něco o systému a škodlivinách či co, nestihl jsem to přečíst+ samozřejmě kontrolka motoru, . V pp píše závada na systému antiznečistění. Přestalo mi to táhnout. Tak jsem zastavil a chcípnul to asi na 5 min.Pak jsem zase jel, auto táhlo, ale kontrolka i závada v pp pořád. Večer jsem potřeboval jet,(cca po 3 hodinách) a vše ok. Dneska jsem se s tím vracel domů a po 50km znovu ta hláška+kontrolka a ztráta tahu. Měl jsem to domů asi 80km, tak jsem to zase chcípnul nakopl a auto jelo normálně, ale kontrolka už nezhasla... Tady výpis z diag : Citovat
Marcel00 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Ked das F6 na tej poslednej zavade o tlaku paliva, aku info ti poskytne? Citovat
davidekcz Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 To nevím, dělal mi to kámoš, ale můžu za ním ještě zajet a zkusit to... Citovat
LORD_mapiv Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 jasně, stav se, ještě na to mrkneme.. Citovat
davidekcz Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 oki nevím jestli dneska ještě půjdu někam, ale když tak zítra bych se stavil oki? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 ok, zítra navečer bych měl bejt doma.. :-) Citovat
davidekcz Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 Ked das F6 na tej poslednej zavade o tlaku paliva, aku info ti poskytne? Tak to vyhodí tohle : (a od pondělí najeto cca 60km a zatím hláška zmizela..) Citovat
Dave_k Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Podle dia bych se zaměřil na tempomat/omezovač. Máš jej stále zapnutý? Dělá to i při vypnutém? Jsou to jen nápady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.