lord1234 Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 může mi někdo poradit? Nejdou mi stěrače, myslel jsem si, že to bude pojistkou, ale když jsem to otevřel pod volantem,tak jsem to zase zavřel, nepoznal jsem, která by to mohla být:myslim když je chytnu do ruk, tak oba stírají soucastně, ale jen ručně Citovat
PecaTu Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Měla by to být pojistka v pojistkovnici v autě a to číslo 13 (30A). Jinak mě asi před rokem také přestaly fungovat stěrače a bylo to motorkem. Po vyndání jsem zjistil že do něj tekla voda špatním utěsněním. Při proměření jsem nezjistil žádný jiný problém tak jsem ho celí vyčistil utěsnil silikonem a zatím musím zaklepat že funguje. Citovat
marko306 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Počkať, ako myslíš ručne? Chytíš stierače do ruky a tak? To by nemalo ísť. Ak ti ide nimi zastierať rukou, tak to bude mechanická chyba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.