Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?  

1. 1. Jakou mate rezervu pro pripad ztraty prijmu?

• jiz nemam na vydaje (zacina exekuce]
      1
    • 0 mesicu rezerva
      26
    • 1-3 mesice rezerva
      22
    • 4-6 mesicu rezerva
      10
    • 6-12 mesicu rezerva
      7
    • Rok a vice
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Sorry za OT.

Lubko. Ja na mieste tvojho kamarata co ma tie byty atd. by som sa zacal obavat. Davam tomu este tak 2 maximalne 3 roky a slovensko dopadne s bankovnictvom, pozickami, hypotekami presne tak isto ako Irsko v roku 2009.

A ako to sledujem uz nejaku dobu tak presne to ide bod po bode ako to islo v irsku. Dufam ze to tak nebude, ale vsetko k tomu smeruje. Banky davaju hypoteky, pozicky, ludia si ich beru, kupuju nehnutelnosti ako investiciu. A ked k tomu pride co som pisal tak bude len plac a narek.

Odesláno
...vím jakej mam příjem, musim vědět jaký si můžu dovolit výdaje. O ničem jiným to není

ještě ani nemam trvalý zaměstnání, finanční zásobu mam slušnou, platim si na penzi...

Pisal si ze pracu este nemas, tak netusim o akom prijme hovoris... ;)

Podla nalady pod avatarom predpoklada ze si este student. ;)

Ale je mi to sumafuk, hlavne ze si spokojny... :aut

[upravil dne 16/1/13 23:12 od Marcel00]

ano jsem student, to s tím příjmem bylo myšleno obecně. A i kdyby ne, i já jako student musím vyžít s příjmem, takže příjem>výdej musí platit i u mě;)

Odesláno
Sorry za OT.

Lubko. Ja na mieste tvojho kamarata co ma tie byty atd. by som sa zacal obavat. Davam tomu este tak 2 maximalne 3 roky a slovensko dopadne s bankovnictvom, pozickami, hypotekami presne tak isto ako Irsko v roku 2009.

A ako to sledujem uz nejaku dobu tak presne to ide bod po bode ako to islo v irsku. Dufam ze to tak nebude, ale vsetko k tomu smeruje. Banky davaju hypoteky, pozicky, ludia si ich beru, kupuju nehnutelnosti ako investiciu. A ked k tomu pride co som pisal tak bude len plac a narek.

Neviem co take prislo do Irska, nejak si na to nespominam :)

Ja neviem, coho by sa mal obavat ... V tých bytoch, má najomníkov, a všetko má prenajaté .. Každý s tých bytov, mu mesačne niečo zarobí, vela to nie je, ale zarobí, a pritom splatí hypotéku .. Nájomníci mu teda hypotéku splácajú a ešte má z toho nejaký malý zisk ...

Kazý z tých bytov, nebol kupovaný na 100 percent hypo, takže menej, a každý kupoval až ked prišla výhodná ponuka, takže v podstate každý vie predať drahšie, ako kúpil ...

V tom prípade nechápem, čoho sa obávať, či ?

Pokial by sa mali hypo zdražieť, alebo ako, tak proste postupne odpreda jeden byt za druhym, povyplaca hypoteky, a ma slusny zarobok vo vacku :)

Guest Scratch
Odesláno

ja mam dokonce pujceny penize a frajer mi je vraci tak, ze mi chodi na muj ucet jeho vyplata, protoze ma exekuce...

na segru ted prisla taky, protoze jeji debilni pritel zproneveril prachy ve firme, asi 200 000, pak mel dluhy asi 150 000 a na hypotece, kterou neplatil udelal dluh asi 300 000. Byt v Uvalech se prodal, nastesti rychle a se ziskem, takze se uhradilo vse a segra nastesti od jednoho developera, kde pracovala, dostala byt do pronajmu 3+1 za 2000 Kc v praze Vysocanech. Aby toho nebylo malo, tak kdyz porodila dceru (3 roky zpatky), tak ji ten hejzl nechal podepsat jeste jednu pujcku na 400 000, UDAJNE NA BYT V CESKYCH BUDEJOVICICH (NA PRONAJEM), no a uz je tam 480 000 a pribude exekutor a je to zase v pici............

Lubko: sak ja se taky ucim a da se rici, ze se mi anj lehce zlepsila, delal jsem hotelovku, takze mam maturu z anj, frj na vejsce delal anj a nj, ale jelikoz jsem 12 let nemluvil, ktak to jde dost tezko. A bzdy to byla prace, kdy vyzadovali jeden az dva cizy jazyky a pak jsem mluvil jednou za mesic, pet vet.....

Stibto: to bys mi mohl tu frj ozivit :D, ad to CV, ja nemyslel psani znamek, ale tu hrubku :D

Odesláno

Scratch : Sorry ale to je Tvoje segra slepa ci hloupa ? Proc tu pujcku na 400K podepisovala ??!! :(

ad FJ : Chces snad doucovat ? Problem bych s tim nemel :D

Guest Scratch
Odesláno

no, tenkrat byla tesne po porodu, a vse bylo v poradku, pritel nejakym zpusobem (uz vsichni vime jakym) vydelaval, tak byla idylka a resilo se, ze se za levno koupi byt, na pronajem studentum, a casem to bude investice na prodej a penize pro spolecnou dcerku. Ale pak se ten kokot asi zblaznil a udelal, co udelal. Nikdo dodnes nechape, co mu ruplo v hlave. Z toho cloveka uz ted je skoro bezdomovec a vsude nejaky dluhy, a co ma ten kluk na sobe za dluhy, to nikdo nevi, ale jeho matka nam rikala, ze jim domu chodi furt nejaky obsilky....

Guest Scratch
Odesláno

jj, jak zpackat zivot sobe a svemu diteti....... a i lidem v okoli....

absolutne nechapu, jak si nekdo muze nabrat tolik pujcek a neplatit. Stejne tak nechapu, jak banky mohou tolik napujcovat lidem, vzdyt musi vedet, ze je to zlikviduje....

Bavime se ted porad, ze to vsechno je napujcovany z bank.......

no nic, ta frj by mozna i sla, ale az casem, az te budu mit z ceho platit. uz ted se mi jezi chlupy z imparfait

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...