oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Měl jsi dorazit dřív Minimálně prvních 5 let sekce Servis suverénně vedla... Tehdy ještě frčela hlavně x05 řada, šťoural se v tom leckdo, tak se technika řešila pořád. Já jsem tyhle auta znal i poslepu, tehdy jsem se jim hodně věnoval, dnes už na to taky kašlu, mám už dávno jiné zájmy. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 jo, pokrok nezastavis, ja taky nedavno myslel, ze mam pridrenou rucni brzdu a on to byl pistek na zadnim brzdici. Pri jizde se to projevovalo tak, ze jsem mel pocit, ze mi lita bocni blinkr a mlati o kapotu...... Tak proc bych ja se stoural v aute, kdyz tomu prd rozumim Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Já jsem měl asi 2 roky, kdy jsem dělal skoro jen ta auta, z práce jsem šel rovnou do garáže, nebo jel něco koupit... Praxe sice dobrá, ale nejde to dělat věčně. Dneska už se pomalu dostávám do stavu, že sice ještě věci na svém autě dělám pořád sám, ale za chvíli to už asi někomu dám udělat a půjdu radši s dětma do lesa. Citovat
Neon Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Jo, tomu se říká stárnutí a s tím spojená lenost, pohodlnost, jiné priority ... atd. ... U tebe se to dá ještě pochopit, ale vono to postihuje už i mlaďochy, jako mě ... Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Lenost a pohodlnost moc ne, věcí dělám dost jiných. Spíš ty jiné priority. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 jojo, ja treba rad soulozim, ale oddie uz jde radsi s detma do lesa Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 jojo, ja treba rad soulozim, ale oddie uz jde radsi s detma do lesa :)to tě přejde, je to únavné a hlavně furt stejné v lese na procházce je líp Citovat
Neon Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 ozzy: proto maj arabáči víc manželek - jediný, co se mi na koránu relativně zamlouvá ... do lesa můžeš jít i potom Citovat
aka Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 oddie: on taky ten posun mel za nasledek to, ze spousta archivalii zmizela a nestala se vubec archivem... a vubec, kam se mi to posunujete? ze ja vas zarchivuju! Citovat
deeper Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 To Oddie: Jo ještě si pamatuji, jak si fungoval jako mechanik na dálku, posílal mi relátka a měrky oleje :-) nedávno jsem narazil na tvoje hooooooodně staré tel. číslo Mimochodem, pokud bude nějaký oldies sraz, tak se rád zúčastním Citovat
oddie Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 To číslo 603... už dávno neplatí, a nový majitel toho čísla už si s ním užil mnoho hodně veselých historek tu nejlepší vyprávím jen v hospodě. Citovat
Miku Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 ID 1965 - 13.2.05 v 18:41 první dohledaný příspěvek soulož je pro ženské , chlapi si vypijou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.