Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, měl bych takovej dotaz, chci si koupit angely na svýho mazlíka, ale pořád přemýšlím na tím jestli budou pořád svítít i potkávačky když přepnu na dálkový, teď mám starý světla H4 (rok výroby auta 2003 MUX verze) a bojím se toho až tam dám angely tak při přepnutí na dálkový budou zhasínat potkávačky, ale to právě nechci, protože do nich chci dát xenony a to by pro ně nebylo dobrý, napište mi prosím jestli to je tak jak si myslím a nebo ne, případně jak se to dá předělat aby mi svítili zároveň potkávačky i dálky, díky za rady ;) jinak chci koupit tyhle s žárovkama H7/H7 : http://svetla---neony---zarovky.k-tunin ... cerne.html

Odesláno

pokud se nepletu tak na muxu to jenom staci povolit na diagnostice..u nemux - coz mam ja stacilo pridat relatko a vsechno v pohode :) potkavacky zustanou pri dalkach svitit :)

Odesláno
stretávačky sa vždy vypínajú keď rozsvietiš dialkové

Blbost... u dvouparabolových světel při dálce svítí obě paraboly... pokud to tam nemáš... tak to máš blbě ;)

Odesláno

Stačí to povolit na diagnostice (ale jedině přes origo Peugeot).

Otázka 5 minut, někdo z klubáků ti to za drobnou uplatu určo udělá..

Ale o těch HID si myslím své.... ;)

Odesláno

dobře díky za rady, pak to nějak zkusím vymyslet:super

njn mě si HID líbí a jezdím hodně v noci takže se mi hodí :-) ale dík pak to zkusím přes tu diagnostiku

• O 4 týdny později...
Odesláno
Stačí to povolit na diagnostice (ale jedině přes origo Peugeot).

Otázka 5 minut, někdo z klubáků ti to za drobnou uplatu určo udělá..

Ale o těch HID si myslím své.... ;)

takže mi to povolí jedině v Peugeotu? Nikde jinde to nejde, přemejšlel sem že bych zajel ke známýmu na diagnostiku, má Delphi ale to asi nepůjde co? Co za to povolení dálek chtějí v peugeotu? A jde to teda u všech MUX verzí povolit ty dálky? I když jsem předtím měl origo lampy H4? Dík

• O 2 měsíce později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím, poslušně hlásím že jsem opět zde :) ale v jiné sekci než 406 :( ale 206 :) a mám dotaz ...... koupil jsem nedávno tohoto Piškotka,má mouchy které jsou potřeba vyřešit a jeden dost podstatnej ..... mám tam origo světla,ale v noci svítí jak bludičky,nedá se s tím jet vůbec nesvítí,teda skoro nesvítí nevíte čím to je ?? Žárovky ok světla seřízené takže také ok ale prostě to v noci nesvítí ..... zvažuju nějaké s čirou optikou jen nevím jestli Angely nebo jiné co radíte ??? podotíkám,auto je pracovní tzn,přijedu do práce tam třeba týden či dva stojí a jedu s tím na víkend dom,někdy jen 1 do měsíce ...... díky za Vaše info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...