Landys75 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Ahoj, měl bych takovej dotaz, chci si koupit angely na svýho mazlíka, ale pořád přemýšlím na tím jestli budou pořád svítít i potkávačky když přepnu na dálkový, teď mám starý světla H4 (rok výroby auta 2003 MUX verze) a bojím se toho až tam dám angely tak při přepnutí na dálkový budou zhasínat potkávačky, ale to právě nechci, protože do nich chci dát xenony a to by pro ně nebylo dobrý, napište mi prosím jestli to je tak jak si myslím a nebo ne, případně jak se to dá předělat aby mi svítili zároveň potkávačky i dálky, díky za rady jinak chci koupit tyhle s žárovkama H7/H7 : http://svetla---neony---zarovky.k-tunin ... cerne.html Citovat
peugeot 206 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 stretávačky sa vždy vypínajú keď rozsvietiš dialkové Citovat
PouLa Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 pokud se nepletu tak na muxu to jenom staci povolit na diagnostice..u nemux - coz mam ja stacilo pridat relatko a vsechno v pohode potkavacky zustanou pri dalkach svitit Citovat
ChouLu Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 stretávačky sa vždy vypínajú keď rozsvietiš dialkové Blbost... u dvouparabolových světel při dálce svítí obě paraboly... pokud to tam nemáš... tak to máš blbě Citovat
ChouLu Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Stačí to povolit na diagnostice (ale jedině přes origo Peugeot). Otázka 5 minut, někdo z klubáků ti to za drobnou uplatu určo udělá.. Ale o těch HID si myslím své.... Citovat
Landys75 Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 dobře díky za rady, pak to nějak zkusím vymyslet:super njn mě si HID líbí a jezdím hodně v noci takže se mi hodí :-) ale dík pak to zkusím přes tu diagnostiku Citovat
Balu1989 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Já bych měl taky jeden dotaz, který světla budou svítit lépe. Origo VALEO nebo nějaké projektorové tuning světla? díky Citovat
Vítek1 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 ty cinske angel ci ruzne jine nesviti moc dobre a rychle slepnou Citovat
Balu1989 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 já jsem si to myslel:), a nevíte a nějakých nečínskejch kvalitních angelech? Citovat
Lucasao Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 angely jsou na design ne na kvalitu pokud chces ve tme poradne videt tak jedine origo svetla a kvalitni zarovky Citovat
Vítek1 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 angely jsou na desing? Jeste jsem je nevidel nikde kde by byly hezke. Citovat
Landys75 Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 Stačí to povolit na diagnostice (ale jedině přes origo Peugeot). Otázka 5 minut, někdo z klubáků ti to za drobnou uplatu určo udělá.. Ale o těch HID si myslím své.... takže mi to povolí jedině v Peugeotu? Nikde jinde to nejde, přemejšlel sem že bych zajel ke známýmu na diagnostiku, má Delphi ale to asi nepůjde co? Co za to povolení dálek chtějí v peugeotu? A jde to teda u všech MUX verzí povolit ty dálky? I když jsem předtím měl origo lampy H4? Dík Citovat
Landys75 Odesláno 15. únor 2013 Autor Odesláno 15. únor 2013 tak už to mám hotový, práce cca 5minut, za 198,-Kč v origo Peugeotu, takže díky za rady;) Citovat
Valys-M Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 mam ted na autě nějaký jebky od DEPO chci je vyměnit za angelky nebo nějaký jiný...ale nevim jak by to vypadalo...a Landys: 198 přes známýho?? Citovat
Landys75 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 ne přes známýho ne, nikoho v Peugeotu v Žatci neznám, takže 198,- Kč úplně normální cena za tenhle úkon se vším všudy, nic ze známosti :-) Citovat
Burisek Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Zdravím, poslušně hlásím že jsem opět zde ale v jiné sekci než 406 ale 206 a mám dotaz ...... koupil jsem nedávno tohoto Piškotka,má mouchy které jsou potřeba vyřešit a jeden dost podstatnej ..... mám tam origo světla,ale v noci svítí jak bludičky,nedá se s tím jet vůbec nesvítí,teda skoro nesvítí nevíte čím to je ?? Žárovky ok světla seřízené takže také ok ale prostě to v noci nesvítí ..... zvažuju nějaké s čirou optikou jen nevím jestli Angely nebo jiné co radíte ??? podotíkám,auto je pracovní tzn,přijedu do práce tam třeba týden či dva stojí a jedu s tím na víkend dom,někdy jen 1 do měsíce ...... díky za Vaše info Citovat
Rejty Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Mno pokud ma auto konektory na H4, nebo i soucasne na H7+H7, tak muE koupit origo cire svetla Citovat
Rejty Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Mno pokud ma auto konektory na H4, nebo i soucasne na H7+H7, tak muE koupit origo cire svetla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.