Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Milano666 : asi bych doporucil se na nejdriv projet nejakou 306 co ma vetsi jak 15\" kola ... MilanF1 se treba zbavuje 16\" zlatych Avantage protoze kvuli nim porad neco menil na podvozku ... ;)

Odesláno

Ano, prodávám zlaté Avantage. Důvod je ekonomický - gumy nejsou nejlevnější a podvozku to moc nesvědčí - s nájezdem 25 000 km ročně se díly musí měnit na můj vkus moc často.

Jízdní komfort podle mě OK, vůbec mi nevadil profil 45, jenom samozřejmě u obrubníků jsem si dával pozor, protože disky byly 7\" a guma 195.

Odesláno

Co tě vede k laminování plastu? Pokud do toho nevložíš kovovou mřížku zatavenou na okrajích do plastu tak to dřív nebo pozděni praskne :myslim Ty plasty je lepší zavařit plastem, Kouskem nárazníku ze sběrného dvora a pod...

Odesláno
Co tě vede k laminování plastu? Pokud do toho nevložíš kovovou mřížku zatavenou na okrajích do plastu tak to dřív nebo pozděni praskne :myslim Ty plasty je lepší zavařit plastem, Kouskem nárazníku ze sběrného dvora a pod...

Nuž vsetko si robim doma sam a zvarovacku na plasty nemam a lamunuju sa normalne karosarske diely takze myslim ze by to mnelo vydrzat pokial to nenaburam :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...