jira 010 Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Zdravím pánové, mám menší problém už delší dobu se pohybuju se spotřebou kolem 10 litrů což mě na naftu docela dost zaráži a vadí mi to ... Myslel jsem si, že by to mohl být palivový + vzduchový filtr špinavý tak jsem všechno vyměnil a spotřeba je pořád stejná .... nevíte někdo co by mohlo být za problém tak trochu se obávám jestli nejsou v háji vstřiky, ale auto má najeto 102 000 km takže nevím a to můžu jezdit na spotřebu jak chci a stejně to dolů neskočí Citovat
Daník Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Tak nech zkontrolovat vstřiky a čerpadlo. Dýmí to nemáš třeba přidané na naftě? Zkus vyměnit nebo proměřit čidlo teploty chladící kapaliny jestli si třeba motor nemyslí že je studený a furt přidává naftu. Citovat
Lubo181 Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 a vykon je aky ? necitis ze taha slabsie Citovat
jira 010 Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Chlapi to nezakouří jen když je to studený tak občas obláček. Vyměnil jsem termostat protože jsem měl teplotu kolem 70- 75 max. což jsem myslel že je málo tak ted se to drží na 80° ... Jede to pořád stejně 66kw golf nemá šanci do kopce... žere to 10 při jízdě na spotřebu a když jedu svižnejc tak ještě víc. Citovat
Lubo181 Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 skus odpojit vahu vzduchu a neviem ako tam je egr ventil porieseny trebalo by ho vycistit moze byt aj sanie zanesene Citovat
ferrari Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Vždy sa toto pýtam: a ako si zistil, že to žere 10l/100? Máš to dobre overené? Citovat
jira 010 Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Jo nad tím egrkem sem taky přemejšlel .... občas po vyřazení na neutral kolísnou otáčky pod volnoběh tak za 2 sekundy a pak se to vrátí do normalu .... a někde sem četl že to davaj za vinu právě egr ventil ....a ještě jedna věc .... ve vyšších otáčkach nad 2500 a výše už to nechce táhnou ... Citovat
Lubo181 Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 diagnostika neukazala nic to mi skor pride ako na vysokotlakove cerpalo alebo na ten regulator tlaku paliva ci neblbne ten zvykne robit to kolisnaie a aj znizenie vykonu pri väcsich otackach ale vpliv na spotrebu no neviem ale ta spotreba ukazuje ze nieco nieje v poriadku Citovat
Kennosaurus Odesláno 18. leden 2013 Odesláno 18. leden 2013 Když to nad 2500 ot. nemá výkon, co ucpaný katalyzátor? Já na vyšší otáčky dříve neměl tah, poté se zjistil hooodně ucpaný sítový filtr v katalyzátoru, ten jsem odřízl pryč, napojil to přes trubku a od té doby jede jak vítr. Dále to čerpadlo. V jakém je stavu? Já měl příliš vysoké otáčky i na volnoběh, zřejmě dávalo více nafty. Čerpadlo se vyměnilo, odřízl se katalyzátor a teď mi klesla spotřeba minimálně o třetinu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.