Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové, mám menší problém už delší dobu se pohybuju se spotřebou kolem 10 litrů což mě na naftu docela dost zaráži a vadí mi to :( ... Myslel jsem si, že by to mohl být palivový + vzduchový filtr špinavý tak jsem všechno vyměnil a spotřeba je pořád stejná .... nevíte někdo co by mohlo být za problém tak trochu se obávám jestli nejsou v háji vstřiky, ale auto má najeto 102 000 km takže nevím :( a to můžu jezdit na spotřebu jak chci a stejně to dolů neskočí :(

Odesláno

Tak nech zkontrolovat vstřiky a čerpadlo. Dýmí to nemáš třeba přidané na naftě? Zkus vyměnit nebo proměřit čidlo teploty chladící kapaliny jestli si třeba motor nemyslí že je studený a furt přidává naftu.

Odesláno

Chlapi to nezakouří jen když je to studený tak občas obláček. Vyměnil jsem termostat protože jsem měl teplotu kolem 70- 75 max. což jsem myslel že je málo tak ted se to drží na 80° ... Jede to pořád stejně 66kw golf nemá šanci do kopce... žere to 10 při jízdě na spotřebu a když jedu svižnejc tak ještě víc.

Odesláno

Jo nad tím egrkem sem taky přemejšlel .... občas po vyřazení na neutral kolísnou otáčky pod volnoběh tak za 2 sekundy a pak se to vrátí do normalu .... a někde sem četl že to davaj za vinu právě egr ventil ....a ještě jedna věc .... ve vyšších otáčkach nad 2500 a výše už to nechce táhnou ...

Odesláno

diagnostika neukazala nic to mi skor pride ako na vysokotlakove cerpalo alebo na ten regulator tlaku paliva ci neblbne ten zvykne robit to kolisnaie a aj znizenie vykonu pri väcsich otackach ale vpliv na spotrebu no neviem ale ta spotreba ukazuje ze nieco nieje v poriadku :myslim

Odesláno

Když to nad 2500 ot. nemá výkon, co ucpaný katalyzátor? Já na vyšší otáčky dříve neměl tah, poté se zjistil hooodně ucpaný sítový filtr v katalyzátoru, ten jsem odřízl pryč, napojil to přes trubku a od té doby jede jak vítr. Dále to čerpadlo. V jakém je stavu? Já měl příliš vysoké otáčky i na volnoběh, zřejmě dávalo více nafty. Čerpadlo se vyměnilo, odřízl se katalyzátor a teď mi klesla spotřeba minimálně o třetinu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...