Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Tak může začít duo Zeman kouřící péro Šloufovi :P

Toto je můj poslední příspěvek v tomhle tématu

Věř tomu,že už na tom pracují.:D

Odesláno
Ze ja do toho mrazu chodil volit Karla i kdyz jsem nechtel .. nakonec mu muj hlas stejne nepomohl. Tak vzhuru do petiletky s Milosem :)

Jsem moc rád, že mu nepomohl :P:P:P:P

Vsak uvidime jak se Ti bude pozdavat Milosova politika hazeni spiny na vsecky okolo ;)

Odesláno
Ze ja do toho mrazu chodil volit Karla i kdyz jsem nechtel .. nakonec mu muj hlas stejne nepomohl. Tak vzhuru do petiletky s Milosem :)

Jsem moc rád, že mu nepomohl :P:P:P:P

Vsak uvidime jak se Ti bude pozdavat Milosova politika hazeni spiny na vsecky okolo ;)

No on prezident moc pravomocí nemá...na vedení politiky je tady zase jiná instituce

[upravil dne 26/1/13 16:02 od davidekcz]

Odesláno

Charlie 1, OK, ale Zemanův narcictický styl, jako má Klaus, tě začne dřív nebo později SRÁT.

Odesláno

Bohužel český národ slyší víc na hezké lži než na drsnou pravdu. Jestli jsme doteď patřili k těm méně zadluženým zemím tak to se teď bohužel změní. No minimálně 5 let půjdeme zpátky. Souhlasím s Ozzy 1. Je mi z toho smutno. Zajímavé je třeba to jak volili češi v zahraničí:

http://volby.idnes.cz/?k=2&t=2&o=world

To opravdu o něčem svědčí. Ať si to každý přebere jak umí. Většina (55%) to stejně nepochopí.

Edit:

A ode dneška na protest nepiju Becherovku. Fuuuuuuuuuj :D

P.S. Absinth to do dneška pila, teď bude pít se mnou Whiskey, aspoň nemusíme mít doma tolik druhů chlastu. Je prostě potřeba na všem najít to lepší :super

[upravil dne 26/1/13 16:13 od Bigbadjohn]

Odesláno

Jo to je pravda ;) Charlie 1 ja nejsem treba nastvanej, mozna trochu rozcarovanej, ale presne jak pises - koho si lidi zvolili toho tam maj. Nastesti neni prezident v CR tak mocna postava jako treba v USA takze mi to nijak zvlast zily netrha... (zatim)

Odesláno
STBák Miloš se obklopil bývalými aparátčíky z vysokých stranických míst a zrovna tak STBáky.O tom není pochyb.Pak mi někdo povídejte, jak nesnášíte KOMANČE!!!:blicismajlik:bacha

Jak už jsem tady psal, všichni nadávají na komanče, ale momentálně mají podporu nějakých 20%, což je spousta lidí...tak kdo je teda volí???když na ně všichni strašně nadávají :myslim:myslim

Odesláno

Tak jsme se všichni během kampaně dozvěděli, co za zmrdy stojí v pozadí jednotlivých politiků, tak už by chtělo doplnit do skládačky ten poslední díl tajenky. A všeobecně odkrýt, že ten Prognostický ústav přeci jen byla přípravka pro leadery různých estébáckých uskupení z požadavku KGB, aby si to tady po revoluci přeci jen rozdělili mezi sebou a v klidu to řídili dál. A rozkrádali.

I ten zloděj Sládek to prokoukl už v 93. , a jsem rád že mi Miloš vyjasnil způsob průzkumu mínění:

Odesláno

BBJ- ti v zahraničí, když nic, tak si tu pravdu o nás jako republice najdou v denním periodiku či v TV, kde není cenzura jako u nás.

Zeman se holedbá , jak to za něj vzkvétalo, ano souhlasím, protože to bylo v době, kdy k nám začal proudit zahr. kapitál na výstavbu všeho možného.To má ale také nějaké hranice. Proč nemluví o tom, že cca 20% nákupních center vystavěných za jeho éry nyní zeje prázdnotou bez nájemníků atd....To ale nemá cenu rozebírat.

Ještě k té cizině, tam jednoznačně vyhrál Karel,protože na rozdíl od zde žijících lidí a o to je to smutnější, vidí, co je to Milošek za SRÁČE!!!

Největší prdel ale je, jak napadl Karla s těmi dekrety a Karel ve skutečnosti pouze zopakoval Milošova slova z roku 2002.Domluvil jsem.

Odesláno

Mně osobně bylo vážně fuk, který z těch dvou zvítězí. Nemám problém ani s jedním, respektive ani jeden není tak dobrý, aby mi jeho porážka přišla jako nějaká prohra či ztráta.

Myslím, že je zbytečné a zcela zcestné tady psát o tom, že něčí hlas pomohl či nepomohl - každý platný hlas se počítá, každý tomu kandidátovi pomohl. To, že jich jeden získal méně, na tom nic nemění. Jsem rád, že lidé zase jednou zkusili vzít zodpovědnost do svých rukou a jsem přesvědčen o tom, že (bez ohledu na výsledek) byla tahle volba mnohem důstojnější, než ty taškařice, které jsme mohli sledovat v minulých letech - ať to bylo různé nahánění nerozhodnutých poslanců, či ještě dříve urážky kandidátů na parlamentní půdě (a pískání \"první dámy\") či ještě předtím zadržení poslance policií, aby mohl vyhrát ten jediný správný kandidát.

Navíc cena, která se za tyhle volby uvádí, za to taky stojí - přinejmenším proto, že bude jistě menší než ta, kterou stálo motivovat nerozhodnuté poslance ke \"správnému\" rozhodnutí při minulých volbách.

Odesláno
STBák Miloš se obklopil bývalými aparátčíky z vysokých stranických míst a zrovna tak STBáky.O tom není pochyb.Pak mi někdo povídejte, jak nesnášíte KOMANČE!!!:blicismajlik:bacha

Jak už jsem tady psal, všichni nadávají na komanče, ale momentálně mají podporu nějakých 20%, což je spousta lidí...tak kdo je teda volí???když na ně všichni strašně nadávají :myslim:myslim

Mno mozna Ti davidku jeste nikdo neprozradil tu sladkou \"novinu\" o tom ze komari maji odjakziva neuveritelne disciplinovanou volicskou zakladnu. Takze proste jich vetsina fakt k volbam prijde. Proto takove vysledky, napriklad u minulych voleb. Pravicaci jsou casto spis znechuceni politikou, nadavaji na to ale hodne jich bohuzel k volbam neprijde aby s aktualni situaci pomohla zahybat ...

Odesláno

Stibto : No tak je potřeba potom nebrečet!!

Pokud nejdu k volbám tak nemám právo cokoliv kritizovat a nadávat, když sedím doma na prdeli

P.S: jak už jsem tady taky psal, já ksč taky nikdy nevolil :papa

[upravil dne 26/1/13 16:27 od davidekcz]

[upravil dne 26/1/13 16:28 od davidekcz]

Odesláno

davidekcz : Mno bohuzel je to asi ceske specifikum sedet u pivka na prdeli a nadavat ale kdyz se ma neco udelat kazdej ma neco dulezitejsiho .. no mame koho si asi zaslouzime no.

Btw videli jste vysledky voleb Cechu mimo CR ? 85% pro Karla ... taky zajimave

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...