Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Které auto, které jste sami řídili, vás nejvíce uchvátilo?

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem to štěstí se svézt (řídit) ameriku RAM 1500. Auto mě uchvátilo tím, že i přes to, že jsem do něj nastupoval potmě, bylo v něm vše intuitivní a příjemné. Neměl jsem moc času se s vozem před jízdou seznámit a tak po nasednutí jsem intuitivně, zvyklí ze své 406tky nastavil elektrické sedačky-byly rychlejší jak 406tka-nastartoval a vyjel. Motor 5,7 benzín nemá chybu, při dvou tisících už automat přeřazoval nahoru, při charakteristickém zvuku amerických, nízko otáčkových motorů. Nejsem vyznavač amerik a už vůbec né Ameriky, ale tohle auto mě uchvátilo. Ten kdo řídil Tatru 148 a zná pocit při jízdě z jejího čumáku by myslím byl uchvácen taky. S rozdílem luxusu kolem sebe. http://www.ramtrucks.com/en/2013/ram_1500/#model=longhorn&color=black_clear_coat&type=dual

Odesláno

Já dostal k Vánocům projížďku v Porsche Boxster S a už se nemůžu dočkat až si sednu za volant :) Jinak ja většinou řídil jen Peugeoty nebo Škodovky :D A největší zážitek jsem prozatím asi měl v RCZ :)

Odesláno

911 Turbo 2011 , za 2 minuty jsem měl pocit že jsme kamarádi neboli jak kdybych s ním jezdil už rok a neskutečně rychlé, precizní, neutrhnutelné ze silnice do dneška se mi o něm zdá a vím že si ho koupím :)

Řídil jsem Astona, Ferrari , Bentley GT, Nissan GTR a plno našlapaných aut ale Turbo mě dostalo :aut

Odesláno
auto to sice není, ale jmenuje se to Hektor, taky to má hodně zajímavej zvuk v nízkých otáčkách :D
Tak Hektor muže být bud Kanec asi tak 300kilovej, nebo myslim se tak řikalo nějaký lokomotivě:D

83950.jpg

[upravil dne 9/1/13 22:24 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku, je to ten kanec, nebo ne. Kňouři neposunujou vlaky s řepkou do SeTuZy. Dej jí pán Bůh lehkou zem, Pitr omilostněn, může to ****** rozject znovu

Jinak docela zajímavá auta byla 603 a nová Volha. Svezení v tšhlech kočárech si budu pamatovat celej život. Naproti tomu svezení v kachně 2CV z roku 1971, chci zapomenout :D Hrozně se to kymácelo, nemělo to pásy a za volantem seděl magor :D:D

Odesláno

nedávno jsem seděl v chipnutý RS fábii v TDičku.. Na to, jak je to lehký, tak je to brutálně splašený auto.. fábie mám rád, dobře si mi řídí (přesný řazení, luxusní posilovač) a i na to, jak jsem vysokej, tak se tam vejdu.. ale to je vše, jinak je to pekelně malý a vzhledově je 406ka 406ka prostě a za nic bych ji nevyměnil.. pak jsem seděl v sedmě (E34), byl to 4.0L a to bylo taky zajímavý svezení.. ale to jsou takový bežný auta, v ničem vyloženě výjmečným jsem neseděl..

Guest Scratch
Odesláno

ja teda mel za svuj zivot jen

Mercedes C350, nic moc, v zatackach jako medved, proste linej na predek, na rovine si to docela svistel, sluzebak

BMW Z3, 3,0 v cabriu (muj nejlepsi sluzebak) ale jet s tim na hory se stazenou strechou je fakt na hovno, ale 250 to jelo a bylo to tam docela hned, a musim rict, na parkovani pozadu super, horsi bylo pocitat s tim, ze tam kam dopredu dohlednu je jeste tak metr navic, kam nevidim..... :D, ale jinak fakt kundolap

BMW750, V8, super kara, z 0 na 250 porad stejny zatah a hlavne, v praze na zacatku libenskeho mostu 0, cca v 3/4 to bylo 250 :), ale spotreba i 25 litru na 100....

Cia Carnival 3,0 V6 ..... jako jede to, ale vzadu bubnove brzdy, pochopi to nekdo?

audi a4 PETIVALCE, DVACETIVENTIL, jo, auto jak rikal sef, na tahani dreva z lesa a na dlazdicky do koupelny..

a ted dlouhodobe auta v podpisu a miluju je... moc, mozna by obcas ta 750 se sikla, obcas to Z3, ale co, vse jiz odval cas :(

nicmene ted mam nabidku na Hummer a kdyz se to povede, tak bude porovnani prostupnost hummer v terenu vs 406 coupe, a pak dalnice, hummer vs. coupe :D

Ale nejvic me fakt uchvatila moje motorka, ac je to nahac, ac je to srac oproti nahacum, ktere maji motory 1300 apod., tak jede jako svine a kdyz chce, tak me vzdy sunda ze hrbetu :D. Divny je, ze manzelka ho zkroti ale spadne vzdy, kdyz zastavi :D

[upravil dne 10/1/2013 00:02 od Scratch]

Guest Scratch
Odesláno
nedávno jsem seděl v chipnutý RS fábii v TDičku.. Na to, jak je to lehký, tak je to brutálně splašený auto.. fábie mám rád, dobře si mi řídí (přesný řazení, luxusní posilovač) a i na to, jak jsem vysokej, tak se tam vejdu.. ale to je vše, jinak je to pekelně malý a vzhledově je 406ka 406ka prostě a za nic bych ji nevyměnil.. pak jsem seděl v sedmě (E34), byl to 4.0L a to bylo taky zajímavý svezení.. ale to jsou takový bežný auta, v ničem vyloženě výjmečným jsem neseděl..

jako pochpim to RS, ale jestli mi tvrdis, ze fabie 1,4 ma presny razeni a luxusni posilovac............ a o miste nema smysl diskutovat, otec ji mel a on ma 175 a ha 178 a kdyz jsem si sedl za nej, tak bych ho po 200 km asi ukopal :D

Guest Džůny
Odesláno

Fabia přesné řazení fakt má. Ale ten elektrický posilovač mi vůbec nesedl. Řízení bylo přeposilované a absolutně bez odezvy.

Za mě Nissan GT-R (3.8 V6 TwinTurbo). 0-100 za 2.8 sekundy, nepochopitelné zrychlení. Úžasné ostré řízení, skvělé brzdy.

A způsob, jakým drželo na cestě by vystačil na malou knížku. Ve 273 km/h držel jako přibitý. Přidejte k tomu cenovku a máte recept na dokonalost.

Guest Scratch
Odesláno

za 2,8 to skoro neda hayabusa, ktera ma 420 hp po turbu :D

[upravil dne 10/1/2013 09:48 od Scratch]

Guest Džůny
Odesláno

Řídil jsem to. Vím, co to dokáže. Nehodlám se o tom s tebou dohadovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...