brutall Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Měl jsem to štěstí se svézt (řídit) ameriku RAM 1500. Auto mě uchvátilo tím, že i přes to, že jsem do něj nastupoval potmě, bylo v něm vše intuitivní a příjemné. Neměl jsem moc času se s vozem před jízdou seznámit a tak po nasednutí jsem intuitivně, zvyklí ze své 406tky nastavil elektrické sedačky-byly rychlejší jak 406tka-nastartoval a vyjel. Motor 5,7 benzín nemá chybu, při dvou tisících už automat přeřazoval nahoru, při charakteristickém zvuku amerických, nízko otáčkových motorů. Nejsem vyznavač amerik a už vůbec né Ameriky, ale tohle auto mě uchvátilo. Ten kdo řídil Tatru 148 a zná pocit při jízdě z jejího čumáku by myslím byl uchvácen taky. S rozdílem luxusu kolem sebe. http://www.ramtrucks.com/en/2013/ram_1500/#model=longhorn&color=black_clear_coat&type=dual Citovat
Cinicman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Tiež som sa v niečom podobnom zviezol a je to brutus... Dodge RAM 1500 SLT 4x4 HEMI Citovat
Lucasao Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Já dostal k Vánocům projížďku v Porsche Boxster S a už se nemůžu dočkat až si sednu za volant Jinak ja většinou řídil jen Peugeoty nebo Škodovky A největší zážitek jsem prozatím asi měl v RCZ Citovat
hudy Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Měl jsem možnost řídit Suburban 2003 8,1l V8. A bylo to zrovna před 10 lety, když voněl novotou http://cars.yakaz.com/8-liter-v8-suburban . No pěknej obýváček to byl. Citovat
Pavelbbk Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 911 Turbo 2011 , za 2 minuty jsem měl pocit že jsme kamarádi neboli jak kdybych s ním jezdil už rok a neskutečně rychlé, precizní, neutrhnutelné ze silnice do dneška se mi o něm zdá a vím že si ho koupím Řídil jsem Astona, Ferrari , Bentley GT, Nissan GTR a plno našlapaných aut ale Turbo mě dostalo Citovat
punkac Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 auto to sice není, ale jmenuje se to Hektor, taky to má hodně zajímavej zvuk v nízkých otáčkách Citovat
dyno Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 lexus 450h bomba komfort i pri 270km/h stari pul roku Citovat
gronholmm Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Zatím nejsilnější co jsem řídil - Citroen C5 2.7 HDi Citovat
Cinicman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Počkať... počítajú sa aj všetky diely Need For Speed? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 auto to sice není, ale jmenuje se to Hektor, taky to má hodně zajímavej zvuk v nízkých otáčkách Tak Hektor muže být bud Kanec asi tak 300kilovej, nebo myslim se tak řikalo nějaký lokomotivě [upravil dne 9/1/13 22:24 od Radek Hurvajz] Citovat
punkac Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Radku, je to ten kanec, nebo ne. Kňouři neposunujou vlaky s řepkou do SeTuZy. Dej jí pán Bůh lehkou zem, Pitr omilostněn, může to ****** rozject znovu Jinak docela zajímavá auta byla 603 a nová Volha. Svezení v tšhlech kočárech si budu pamatovat celej život. Naproti tomu svezení v kachně 2CV z roku 1971, chci zapomenout Hrozně se to kymácelo, nemělo to pásy a za volantem seděl magor :D Citovat
LORD_mapiv Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 nedávno jsem seděl v chipnutý RS fábii v TDičku.. Na to, jak je to lehký, tak je to brutálně splašený auto.. fábie mám rád, dobře si mi řídí (přesný řazení, luxusní posilovač) a i na to, jak jsem vysokej, tak se tam vejdu.. ale to je vše, jinak je to pekelně malý a vzhledově je 406ka 406ka prostě a za nic bych ji nevyměnil.. pak jsem seděl v sedmě (E34), byl to 4.0L a to bylo taky zajímavý svezení.. ale to jsou takový bežný auta, v ničem vyloženě výjmečným jsem neseděl.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 ja teda mel za svuj zivot jen Mercedes C350, nic moc, v zatackach jako medved, proste linej na predek, na rovine si to docela svistel, sluzebak BMW Z3, 3,0 v cabriu (muj nejlepsi sluzebak) ale jet s tim na hory se stazenou strechou je fakt na hovno, ale 250 to jelo a bylo to tam docela hned, a musim rict, na parkovani pozadu super, horsi bylo pocitat s tim, ze tam kam dopredu dohlednu je jeste tak metr navic, kam nevidim..... , ale jinak fakt kundolap BMW750, V8, super kara, z 0 na 250 porad stejny zatah a hlavne, v praze na zacatku libenskeho mostu 0, cca v 3/4 to bylo 250 , ale spotreba i 25 litru na 100.... Cia Carnival 3,0 V6 ..... jako jede to, ale vzadu bubnove brzdy, pochopi to nekdo? audi a4 PETIVALCE, DVACETIVENTIL, jo, auto jak rikal sef, na tahani dreva z lesa a na dlazdicky do koupelny.. a ted dlouhodobe auta v podpisu a miluju je... moc, mozna by obcas ta 750 se sikla, obcas to Z3, ale co, vse jiz odval cas nicmene ted mam nabidku na Hummer a kdyz se to povede, tak bude porovnani prostupnost hummer v terenu vs 406 coupe, a pak dalnice, hummer vs. coupe Ale nejvic me fakt uchvatila moje motorka, ac je to nahac, ac je to srac oproti nahacum, ktere maji motory 1300 apod., tak jede jako svine a kdyz chce, tak me vzdy sunda ze hrbetu . Divny je, ze manzelka ho zkroti ale spadne vzdy, kdyz zastavi [upravil dne 10/1/2013 00:02 od Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 nedávno jsem seděl v chipnutý RS fábii v TDičku.. Na to, jak je to lehký, tak je to brutálně splašený auto.. fábie mám rád, dobře si mi řídí (přesný řazení, luxusní posilovač) a i na to, jak jsem vysokej, tak se tam vejdu.. ale to je vše, jinak je to pekelně malý a vzhledově je 406ka 406ka prostě a za nic bych ji nevyměnil.. pak jsem seděl v sedmě (E34), byl to 4.0L a to bylo taky zajímavý svezení.. ale to jsou takový bežný auta, v ničem vyloženě výjmečným jsem neseděl.. jako pochpim to RS, ale jestli mi tvrdis, ze fabie 1,4 ma presny razeni a luxusni posilovac............ a o miste nema smysl diskutovat, otec ji mel a on ma 175 a ha 178 a kdyz jsem si sedl za nej, tak bych ho po 200 km asi ukopal Citovat
Guest Džůny Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Fabia přesné řazení fakt má. Ale ten elektrický posilovač mi vůbec nesedl. Řízení bylo přeposilované a absolutně bez odezvy. Za mě Nissan GT-R (3.8 V6 TwinTurbo). 0-100 za 2.8 sekundy, nepochopitelné zrychlení. Úžasné ostré řízení, skvělé brzdy. A způsob, jakým drželo na cestě by vystačil na malou knížku. Ve 273 km/h držel jako přibitý. Přidejte k tomu cenovku a máte recept na dokonalost. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 za 2,8 to skoro neda hayabusa, ktera ma 420 hp po turbu [upravil dne 10/1/2013 09:48 od Scratch] Citovat
Guest Džůny Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Nemám důvod kecat. A takový Veyron zvládl 2.5 sekundy. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 jo aha [upravil dne 10/1/2013 09:49 od Scratch] Citovat
Guest Džůny Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Řídil jsem to. Vím, co to dokáže. Nehodlám se o tom s tebou dohadovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.