podolak2 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 ahoj, mam takovy problem přestalo mi jit tlačitko u palubniho počitače ( na nastavení, hodin datumu, jazyku......) to levé... před tim šlo a když to rozdělam a dotykam se tlačitkem zvlašt občas to funguje ale jakmile nasadim kryt i s tlačitky tak vubec... kde muže byt problem ? nebo jak to vyřešit ? Citovat
ChouLu Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 na konci toho tlačítka je vodivá guma.. taková ploška tam je... tak vem obyč tužku a tím grafitem prejed nekolikrat po té plošce. Pak vem technickej benzin nebo lih a otri plošku na plošňáku Mělo by ti to začít v poho fačit Citovat
podolak2 Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 diky... zkoušel jsem to několikrat co jsi napsal... ale nic nefaka už jsem z toho na nervy... takova ---- nemam slov na takovy nefunkční věci... nejde to nějak obejit jenom abych nastavil čas ,datum a tak něčim jinym na bazi tlačitka a pak to složil a nechal byt ? Citovat
JakubkoSK Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Ide po rozobrati prepojíš tie dve vodivé plôšky na plošnom spoji napr. kancelárskou sponkou prepojíš ich namiesto toho tlačítka ale napr. po odpojení Aku. to musíš nastaviť znova takže to veľmi situáciu nerieši... Citovat
podolak2 Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 už sem to teda zprovoznil uuuuuuuuuuffffff ... sem to rozebral uplně do šroubečku vyčistil všechny spoje a už to jede jak hodinky konečně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.