Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mam takovy problem přestalo mi jit tlačitko u palubniho počitače ( na nastavení, hodin datumu, jazyku......) to levé... před tim šlo a když to rozdělam a dotykam se tlačitkem zvlašt občas to funguje ale jakmile nasadim kryt i s tlačitky tak vubec... kde muže byt problem ? nebo jak to vyřešit ?

Odesláno

na konci toho tlačítka je vodivá guma.. taková ploška tam je... tak vem obyč tužku a tím grafitem prejed nekolikrat po té plošce. Pak vem technickej benzin nebo lih a otri plošku na plošňáku :) Mělo by ti to začít v poho fačit ;)

Odesláno

diky... zkoušel jsem to několikrat co jsi napsal... ale nic nefaka :( už jsem z toho na nervy... takova ---- nemam slov na takovy nefunkční věci... nejde to nějak obejit jenom abych nastavil čas ,datum a tak něčim jinym na bazi tlačitka a pak to složil a nechal byt ?

Odesláno

Ide po rozobrati prepojíš tie dve vodivé plôšky na plošnom spoji napr. kancelárskou sponkou prepojíš ich namiesto toho tlačítka ale napr. po odpojení Aku. to musíš nastaviť znova takže to veľmi situáciu nerieši...

Odesláno

už sem to teda zprovoznil :) uuuuuuuuuuffffff :D ... sem to rozebral uplně do šroubečku vyčistil všechny spoje a už to jede jak hodinky :P konečně...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...