groovred Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Odešla dáma hereckého UMĚNI - jako člověk, jako herečka je nenahraditelná, děkujeme, že jste byla.. vzdávam HOLD pro tuhle velkou hereckou legendu. Citovat
Lucasao Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 čekal jsem kdy se tady toto vlákno objeví.... Citovat
davidekcz Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 to já taky, ale nechtělo se mi to psát a tak jsem čekal kdo to napíše :D Citovat
punkac Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 srabi, se bojíte Stibta, co? jinak jsme v Čechách, tak namísto trapné anglické zkratky snad jen Odpočívejte v pokoji, měl jsem Vás rád Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Já bych založil vlákno R.I.P a vkládal do toho všechny Citovat
punkac Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 opět téma odešel zemřel skončil Honzo, taky jednou odejdeš, ale ty zas příjdeš :D:D Citovat
Sagic Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Byla to super herečka.. Teď jsem koukal chvíli na TN na Nově a to jsou fakt hovada, to se jen tak nevidí.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Nebudete tomu verit, ale kdyby mi o tom punkac nenapsal hned 2 (slovy DVE) SZ tak si toho vlakna ANI NEVSIMNU Porusim svuj \"blby zvyk\" a dnes napisu - Cest jeji pamatce! Ale 81 je krasny vek Citovat
punkac Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Mno, vidíš a psal jsem ti jednu, na kterou jsme si reagovali, já jen abys nevypadl z tréninku :D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Pfff, SZ zrovna moc nemusim A trenink fakt nepotrebuju Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 ChouLu - na vlákno R.I.P. bych nereagoval už z principu - jsme totiž v Čechách, tak netuším, co mi (česky) má taková zkratka říct. Jinak - p. Jirásková byla herečka úctyhodných lidských kvalit, dožila se krásného věku - mrzí mně, že už s ní nic nového nebude. Citovat
Sagic Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 A jéje, honič příspěvků je tady.. Sorry Stibto, musel jsem Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Jo jo, ty už mě nepřekvapíš, ale je fakt, že to přestává býti vtipné a začíná to býti trapné jako uprdnutí v autobuse plném lidí. No, doufám, že jsi se sebou spokojen... Citovat
Sagic Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Vtip Stibtíku, ale už toho nechám ať máš klidný spaní.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Já spím dobře a podobné vtipy ze 4. cenové k tomu nepotřebuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.