lud3k Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Zdravim Chtel jsem se zeptat zda-li jde preskladat spolujezdcovu sedacku na ridicovu? Peugeot 406 new model. Dekuji za jakoukoliv radu. Mam moznost koupit pravou ale potrebuji ridicovu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 jwstli myslíš potah a čalounění tak by to mělo asi jít.... Citovat
lud3k Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 Potreboval bych sedak i operadlo. Bylo me receno ze leva predni sedacka jde i na pravou. Bohuzel stim to nemam zkusenosti. Chtel bych se zeptat zda-li je to mozne,nebo jestli stim nema nekdo zkusenosti. Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 pokud jsou s airbagem (coz mely nove modely pomerne casto) tak nelze, prave kvuli airbagu, v jeho miste je totiz specialni sev, ktery se musi pri odpaleni bagu rozparat Citovat
punkac Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 navíc jestli mají loketku, tak bys tam měl pak dírku Citovat
lud3k Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 Nene jsou to klasicke bez begu a bez loketky zadny semis latka takova modra vzor neco jako mramor. Jenze mam ji roztrhanou a bylo me nabidnuto pouze leva strana tak jsem si rikal ze se poptam zda li jde prehodit na levou ridicovu. Nevite nekdo jak je to moc pracne? zda se to musi nejak roztrhat atd.... Citovat
Dančák Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Takže kostra ti zůstane a potřebuješ pouze potah s molitanem....já jsem taky měnil sedačku, ale protože sem jí měl prasklou a už několikrát vařenou, ale stejně to zas popraskalo tak jsem ji měnil komplet, ale čalounění jde prohodit pokud je bez bagu a opěrky, vyndáš sedačku, odcvakáš to a spodek máš, opěradlo je těžší, musíš vzadu od sebe odcvakat lišty, ale ty rádi praskaj a taky odcvakat zátky na opěrku hlavy, jinak já mám doma ten semišovej potah z tý rozbitý sedačky, nechal sem si to na klekání atd., ale ještě k tomu nedošlo:D ve spodním sedáku je propálená malá dírka, vršek je jako novej, ale to by ti asi nepomohlo..... Citovat
Benžík Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Z boku zůstane díra od páčky na zvedání sedačky. Citovat
lud3k Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 Takze jak tak ctu tak to az tak slozite teda neni? Ja mam totiz roztrhanej i sedak i operadlo... Aza boha nemuzu sehnat ten muj vzor az teda se me naskytla moznost koupit pravou stranu.Takze rikate ze to jde ze to neni az tak slozite? Mockrat dekuji za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.