Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Mozno este 1-2 budu ale budu drahsie a momentaalne neviem o kolko....:(

ještě jednou dík Biliboy. Jak velký a hlavně dlouhý ten torx k té demontážu potřebuji? To jsou ty dvě díry z čela rádia? Mám doma jen bity a těma se tam nedostanu budu muset možná pokoupit.

Odesláno

Na vyndání rádia potřebuješ TORX 10 a hlavně delší a stejného průměru. Na vyndání rámečku s displejem 15 nebo 20, ale tam už můžeš použít bity.

Odesláno

no displej jsem rozebral, ale nejak se mi nechtelo zabvat se zapojenim na stole a zahrivanim komponent, tak jsem jen vzal horkovzdusnou pajecku a propajel vse co mi prislo pod ruku:D

operace se nepovedla - pacient (displej) nezemrel:D, po zpetne montazi ukazuje pekne, uvidime, az provedu delsi jizdu, jestli bude mizet nebo ne

Odesláno

no a pointa?

Biliboy je ma za 90 ecek

Uz nemam... :( Ostal mi este jeden a ten si pre istotu nechavam.. :D:D:D

Tak to mohu být šťastný, že jsem Ti napsal v pravou chvíli...je na cestě ke mě ten předposlední :super a dám vědět až ho namontuji pokud se do toho dostanu ;)

Odesláno

Dnes jsem se zavřel do garáže a dal se do výměny displeje. Po menších porodních bolestech se operace zdařila.

Hotovo děkuji Biliboy :super

[upravil dne 15/1/13 21:17 od ENDORFIN]

Odesláno
Dufam ze si ich necvakal... Kabel sa da v pohode natiahnut aj bez nadpajania...

Chlapi tahal jsem za kabel ani se nehnul. Šlo to povtáhnout tak o 3 cm. Bral jsem už celkem silou.

No nicméně už to mám hotový...

[upravil dne 15/1/13 21:18 od ENDORFIN]

Odesláno
Dnes jsem se zavřel do garáže a dal se do výměny displeje. Po menších porodních bolestech se operace zdařila.

Hotovo děkuji Biliboy :super

Super,gratulujem..ja si nato sam netrufam :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...