Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

prosím Vás viete mi poradit ako správne zapojiť rádio SENCOR SCD 5044MR ???

Mám 206 r.v. 2000, bolo tam rádio z výroby s packou pri volante kde sa dal ovladat hlas a menit stanice.

Mate niekto skusenosti s tymto radiom? Radio som zapojil, lenze naladim si vsetky stanice, autom vypnem a akonahle zapnem tak radio musim manualne zapnut nezapne sa automaticky a mam zase vsetko tak ako pri prvom spusteni radia, nic sa neulozilo. treba nejake kable prehodit alebo kde bude problem? Som v tomto zaciatocnik tak budem rad za kazdu radu, dakujem :) :)

Odesláno

Kabel číslo 3 a kabel číslo 8... ty máš prehozené... někteří výrobci dodávají přímo na kabelech spojky, že to rozpojíš a přepojíš, např Pioneer... ;)

zapojeni_ISO.jpg

Odesláno

zober niečo tenké- hrubšiu ihlu, je tam taký výstupok(ako protiháčák na rybárskom hačiku) zatlač, pritom tlač trochu dobnutra kabel. Proste je to tam preto,aby sa kabel nevybral pri zatlačení do konektoru.

Odesláno

na konektore na obrázku sa to robí tak že ten kolík v krúžku zatlačíš niečím tenkým a dlhým v smere šípky a to cez medzeru v krížiku toho otvoru v kryte konektora (tam kde je palička nakreslená) takže pokial z boku nieje žiadna dierka kde vo vnútri nidno ten zobáčik na obrázku v krúžku tak to urob tak ako som popísal možno to pomôže....

post-46742-1410962883029_thumb.jpg

Odesláno

chalani dakujem za vsetky rady, prave som to skusal a asi som silno tahal a kablik sa mi odtrhol. takze skoncil som. musim ist za nejakym autoelektrikarom, nech mi to vsetko spravi lebo uz keď som kabel odtrhol od konektora tak dovi dopo... ach jaj.

Odesláno

ked si urval kabel tak v kryte zostal pin ten pliesok takze to netrhaj keď už si to nevedel urobit tak si mal tie dva kable prestrihnut nalisovat konektory nasunut izolaciu a zapojit uz ale s tim ze budu prehodene kably a zatlacit na konektor izolaciu (najlepsie silikonovu ale staci zmrstovacia buzirka...

teraz musis ten pin ajtak vybrat a nalisovat mozno aj napajkovat ten vodic vybrat druhy prehodit a zacvakat späť ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ještě zkus vzít voltmetr a změřit ty 2 kabely... na jednom musí být napětí po vypnutí a vyndání klíčku, a po zapnutí klíčku musí být na obouch :) Pokud zmizí napětí na obouch kabelech po vypnutí klíčku, tak ti pak poradím co dál ;)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím chtěl bych se zeptat na radu. Zapojil jsem nové rádio, přehodil jsem kontakty aby si to pamatovalo paměť (akorát 4 a 7). a mam špatnej signál. Koupil jsem anténí adaptér a zapojil jsem ho na kontakt podle schématu rádia, a signál je stejný. Skusil jsem zpět zapojit orig. rádio a to hraje bezproblémů. Nevíte, kde by mohla bejt chyba? jestli v tom adaptéru, rádiu nebo někde jinde?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...