Freeda Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 prosím o pomoc, auto jsem zastavil, šel do obchodu, po 3min.jsem byl zpet u auta a auto nešlo natočit. na palubce nevítí kontrolka žhavení a kontrolka motoru ( vše oranžové ) což předtím, když jsem otočil klíčkem šlo. z výfuku nejde ani trochu kouře. na diag. to píše v BSI ( 117268 - vnitřní procesor BSI, 117275 porucha kom. s ŘJ modulu pod volantem, 117276 porucha kom. s ŘJ sdruženého přístroje ) ŘJ motoru nenačtu ( zřejmě je to starý diesel tak ji nemá ) Už si nevím rady, jednotka žhavení a malé relé pod volantem už vyměněny a stále nic ) Děkuji za každou radu. Freeda Citovat
vix Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 r.v. apod... Máš asi BSI, takže moderní auto. ... mrkni do dalších vláken. Citovat
parolla Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Ked otočíš kľúčom tak auto točí,ale nenaštartuje? Citovat
Freeda Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 jj, motor točí a nenaskočí, r.v. 2001, Citovat
kalda1989 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 tak moje 206 s 1.9D mě taky nechala včera ve štychu. taky potvora nenastartovala. i když, jak si to tak probírám tak to asi na vteřinu, dvě chytlo a pak to chcíplo, opětovné pokusy už byly bezvýsledné. Cca ořed dvěma měsícema se mi stalo že mi to chvíli po nastartování chcíplo ale pak to v klidu naskočilo. Ale poslední dobou jsem z toho startování měl tu a tam divný pocit a tak jsem tomu hned dal trochu plynu a pak vše ok. Nemá někdo podobnou zkušenost? Bohužel teď jsem mimo a k autu se dostanu až v pátek, tak abych se mohl připravit co všechno zkontrolovat.. díky za případné náměty Citovat
kalda1989 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 jen pro upřesnění - startér točil a žhavení taky proběhlo jako obvykle.. Citovat
Lubo181 Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 nezamrzla ti nafta ? na cerpadle ked otocis klucikom je pocut nastavovanie predstihu ? Citovat
kalda1989 Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Ahoj, tak já mám naštěstí již snad vyřešeno, mně se dostával vzduch kolem palivovýho filtru do vedení a nafta padala zpátky. tudíž výměna filtru a těsnění kolem něj a zatím vše ok! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.