Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PARTNER 1.9D nestartuje ( nesvítí žhavení a ni jednotka motoru na přístrojovce )

Recommended Posts

Odesláno

prosím o pomoc, auto jsem zastavil, šel do obchodu, po 3min.jsem byl zpet u auta a auto nešlo natočit. na palubce nevítí kontrolka žhavení a kontrolka motoru ( vše oranžové ) což předtím, když jsem otočil klíčkem šlo. z výfuku nejde ani trochu kouře. na diag. to píše v BSI ( 117268 - vnitřní procesor BSI, 117275 porucha kom. s ŘJ modulu pod volantem, 117276 porucha kom. s ŘJ sdruženého přístroje )

ŘJ motoru nenačtu ( zřejmě je to starý diesel tak ji nemá )

Už si nevím rady, jednotka žhavení a malé relé pod volantem už vyměněny a stále nic )

Děkuji za každou radu.

Freeda

Odesláno

tak moje 206 s 1.9D mě taky nechala včera ve štychu. taky potvora nenastartovala. i když, jak si to tak probírám tak to asi na vteřinu, dvě chytlo a pak to chcíplo, opětovné pokusy už byly bezvýsledné. Cca ořed dvěma měsícema se mi stalo že mi to chvíli po nastartování chcíplo ale pak to v klidu naskočilo. Ale poslední dobou jsem z toho startování měl tu a tam divný pocit a tak jsem tomu hned dal trochu plynu a pak vše ok. Nemá někdo podobnou zkušenost? Bohužel teď jsem mimo a k autu se dostanu až v pátek, tak abych se mohl připravit co všechno zkontrolovat.. díky za případné náměty

Odesláno

Ahoj, tak já mám naštěstí již snad vyřešeno, mně se dostával vzduch kolem palivovýho filtru do vedení a nafta padala zpátky. tudíž výměna filtru a těsnění kolem něj a zatím vše ok!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...