Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chcel by som sa opytat clenu ci je normalne ze mam zadnu napravu na jednej strane vysej jak tu druhu ? meral sem to od zemi po blatnik je to cca 4 cm je mozne ze sa nekdo hral z torznou tycov a znizil to iba na jednej strane?

Odesláno

To se mi nezda moc pravdepodobne ... Kdyz by se na jedne strane na torzce snizilo je to cca 4,5cm rozdil a nedovedu si predstavit, jak by to dotycny pak na druhe strane spojil dohromady - musel by torzku ohnout a to neni uplne sranda :myslim

Jak jsi to meril ? Mel jsi auto cely zadek na zvedacich nebo jsi meril normalne tzn auto na zemi ?

[upravil dne 5/1/13 17:16 od StibTo]

Odesláno

ja som mal to iste aj do talianska som tak s tym siel ked som dosiel dali sme auto na dvihak zistili sme ze jeden tlmic bol stlaceny a zaseknuty a na druhom aute mam tie obdobny problem tiez je jedna stana vysie mechanik tvrdi ze je to tym ze jedna torzna tyc je viac presilena cize slabsia :papa

Odesláno
Někde tu byl návod, ale nemůžu to najít..

Jediný co, tak tohle,v angličtině a je to z 205, náprava je podobná..

http://www.205gtidrivers.com/articles.html/_/articles-guides/brakes-suspension-steering/rear-beam-refurbishment-guide-r66

nebo tady:

http://www.peugeot-club.com/topic/50817-jak-presadit-torzku/

Zkus chvíli hledat.

[upravil dne 5/1/13 16:56 od Sagic]

dik moc nasel sem tam dost slusny navod sice je na saxo P106 a pod. ale dufam ze tam toho nebude vela ineho

Odesláno
ja som mal to iste aj do talianska som tak s tym siel ked som dosiel dali sme auto na dvihak zistili sme ze jeden tlmic bol stlaceny a zaseknuty a na druhom aute mam tie obdobny problem tiez je jedna stana vysie mechanik tvrdi ze je to tym ze jedna torzna tyc je viac presilena cize slabsia :papa

to dufam ze ne lebo nova torzka zase :bojim a aj tak asi pockam do jari nech nech nahodim ty moje uzasne ACE 201 R17 a potom uvidime ci to znizit vobec mozem :D

Odesláno

no tak dufajme ze to bude iba primrzli tlmic aj kej je uz tyzden 10 °C auto oslavilo tento tyzden 200000km ale v zakrutach sa sprava solidne a to aj ked srosku pritlacim. Najlepsie bude asi skocit do servisu ale pred tym kuknem do nizecky jak na to ? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...