Lord Back Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 ahoj vsichni chci se jen zeptat a poprosit o radu nekdy pred mesicem mi zacal u 307cky smrdet vejfuk do auta kdyz otevru motor tak na leve strane pred spolujezdcem mi to coudi kdyz pridam plyn koukal jsem tam zrcatkem a svitil baterkou a nic jsem nevidel uz jen kvuli tomu smradu co mu palil do oci dal jsem to servisu a tam prisli na netesnost na katiku jelikoz se samitnej ten krouzek obednat neda tak ho museli poslat s francie vse se udelalo i tesneni na zbernym a auto nesmrdelo asi 15 km po zajeti do garaze otevru motor a smrad byl zpet a coud taky nikde nic nevidim je tam spatne videt pristup nahovno mechanik je v nemocnici a ja potrebuju jezdit ale to je o zivot nesetkal se s tim nekdo rekl bych ze to smrdi od te doby co mi menili regulaci turba primo v peugeotu nemohli tam neco posrat [upravil dne 4-1-13 13:13 od Přema] Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Netěsnost na nějaké přírubě......bez bližšího ohledání je to věštění z křištálové koule....... a jestli sundávali turbo tak bych se tomu nedivil [upravil dne 4-1-13 13:14 od Přema] Citovat
Ferry Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 deravej vlnovec mezi svody vyfuku a katem Citovat
Lord Back Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 jeste abych dodal ma.to nejeto 60000km Citovat
Lord Back Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 to vse je okouknuty a nic vlnovec jak novej a priruby vypadaji dobre dokonce jsou vsude nove spony Citovat
Lord Back Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 turbo bylo sundany skoro tyden nez se sehnalo tesneni tak co s tim Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 No někde je určo něco špatně jinak by to neunikalo ale jak sem psal bez detainí prohlídky na zvedáku při nakopnutém motoru je to fakt jen hádání.... Citovat
Lord Back Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 kdyz to zvednu ke stropu vlezu pod to turuju to cumim a nikde nic nevidim ale jak rikam ono ani neni kudy koukat ten motor je tam napranej ze za nej nejde dat ani ruka hold budu hledat dal Citovat
P607Olda Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Při hledání zacpi výfuk na konci, a uvidíš - nemusíš ani moc túrovat. Místo úniku bude černé od sazí. Citovat
Luda 78 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 já mám motor 1.6 HDI a měl jsem stejný problem - smrad výfuku v kabině. Nakonec to byl povolený vstřik ,ze začátku jsem hledal taky na spojích výfuku. Pak to podcházení tlaku bylo u motoru i slyšet. Citovat
Lord Back Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 ale on jde za motorem čoud nahoru ono tam není vidět tak jsem si vzal zrcátko baterku a je vidět akorát od sazí ten kryt co je přes katík nebo co to je ale to právě teď opravili a tam to nejde podle mě to pujde od turba jelikož to jsem ještě neviděl je tam fakt přístup jak k penězům Citovat
Lord Back Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 tak dneska jsem posadil kamarada do auta zvedl ho ke stropu a že budu ještě slintat pod autem a jediný co jsem našel že nikde nahoře nad katíkem to čoudí ale zespoda to vidět není, tam není ani vidět na sponku toho katíku ale tam to zrovna měnili teď v servisu tak buď to udělali na hovno nebo to musí jít odněkud s turba ale bohužel to se můžu koukat jak chci ale tam prostě oci ani ruce nedám to jedině vyndat motor je tam přistup jak pro bílého na sociální dávky tak vůbec nevím co s tím nemůže být, to nemůže být ani malinká skulinka jelikož je to i ze spoda slyšet že to tam někde uniká ale po tom servisu spadla spotřeba s 6,5 na 5,1 takže tam asi něco opravili ale auto smrdí dál já teda utěsnil díry co jsou mezi motorem a sáním do kabiny takže to tam teď nesmrdí ale stejně to musím řešit kuva sere mě to má to pár kiláčků za sebou a už se to sere jako svině už máme v motoru přes 30000kč nastrkáno a teď tohle a to to auto stojí jen v garáži a vyjede jen do servisu to asi taky nebylo moc spolehlivé auto a nebo to dělají jak rumuni jedno šlape pak se jich sto posere a zase jedno šlape pátej peugeot v baráku a ani jeden nechodil jak má nezbyde nic jiného až se mechanik vrátí a zase mu to dát ať to hold rozebere znova ale je to vrahovina se s tím srát je to malé auto a moc velkej motor příště už jedině benzín tam člověk vleze za motor celej Citovat
Lord Back Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 tak auto je doma po servisu a smrdí ještě jednou tolik než před tím už to seru zadělám to aby to nesmrdělo do kabiny a mam to u prdele veškeré těsnění co má ten složitej vejfuk na sobe jsou už nové turbo je ok všechny spoje co mají dosedové plochy jsou prohlídnuté těsné a opravář prohlásil že už opravdu neví už to stálo 23000kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.