Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Menil som na 206 hdi cely modul pod volantom ...tento modul ma vsetky funkcie ako palubny pc a dazdovy senzor....menil som ho lebo bol problem s packami na blinker a zhasinali svetla dialkove samovolne...zohnal som z buraneho auta...vsetko ide ok len zadny stierac ktory mi predtym nefungoval lebo som mal poskodeny ten modul podvolantom ....teraz ked dam zadny stierac z polohy 0 do polohy stieranie ide vsetko ok len z lavej strany pod nohami pocut nepravidelne cvakanie rele....ked vypnem stierac zadny a dam do polohy 0 tak stierac stale stiera,divne cvakanie pokracuje toho rele pod nohami a zrazu zastavi a v strede okna...nejde stirac do krajnej dolnej polohy...raz za cas ale to je 1x z 5tich

• O 5 měsíců později...
Guest maniaksoft
Odesláno

Čau, mám něco podobného. Relé si samo čas od času cvakne. Sám se spustí stěrač a zastaví se kde kdekoli. Čím to může být ? Kde najdu to relé ?

Odesláno

To bude spíš problém v páčkách..

A nedělá ti to když couveš? můžeš mít aktivován chod stěrače, při zařazení zpátečky...

Guest maniaksoft
Odesláno

Dělá to při jízdě vpřed. Jenom někdy, není to pravidelně.

Guest maniaksoft
Odesláno

Ještě ke všemu mi to začalo stírat při odemknutí auta. Kde to mám odpojit. :myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno
Ještě ke všemu mi to začalo stírat při odemknutí auta. Kde to mám odpojit. :myslim

muze odchazet ridici jednotka. mne to take delalo jak rikas nastartoval jsem a sterac si stiral sam. jednou dokonce stiral i kdyz jsem vypl motor a zamkl auto. vyresil jsem to tak ze jsem cekal az se sterac zastavil dole jak ma a pak jsem vyndal pojistku pro zadni sterac a mam klid. jestli mas pricku k autu tak tam to mas jestli ne napis poslu ti to

post-6679-14109632476134_thumb.jpg

post-6679-1410963247663_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...